To je to što me zanima!

Demon se vratio spasiti Istru: Spreman je igrati i besplatno!

Imao sam neke ponude koje su financijski puno bolje, ali dao sam riječ svojim Demonima da ću se vratiti i to ne bih prekršio ni za kakav novac ovoga svijeta, rekao nam je Ivan Zgrablić, nogometaš-navijač
Vidi originalni članak

Ivan Zgrablić (26) ove je zime napustio Cibaliju za koju je igrao od kolovoza 2013 i vratio se u svoju Istru 1961. Ugovor je potpisan, iako je situacija u pulskom prvoligašu već dugo vremena nepodnošljiva igračima, toliko da su ostali bez praktički sedmorice prvotimaca ove zime.

IGRAČ I NAVIJAČ Odigra za Cibaliju, skine dres i ode na tribinu navijati za Istru

Za Ivana, pripadnika najodanijih navijača Istre, Demona, nije bilo puno razmišljanja.

- Presudila je moja ljubav prema klubu koji je u teškoj situaciji i svjestan sam da plaću neću dobiti idućih mjeseci. Osjetio sam da je moja dužnost da se vratim i dam svoj doprinos spašavanju kluba. U Cibaliji je bilo nekih nesporazuma i vidio sam da je vrijeme za promjenu, iako sam stekao puno prijatelja u Vinkovcima gdje sam uživao - rekao nam je Ivan.

Istra iščekuje nove vlasnike pa bi igrači trebali dobiti zaostale plaće. Za Zgrablića novac nije bio odlučujući faktor u ovom poslu.

- Imao sam neke ponude koje su financijski puno bolje, ali dao sam riječ svojim Demonima da ću se vratiti i to ne bih prekršio ni za kakav novac ovoga svijeta - iskren je branič.

Puljani će nastaviti borbu za ostanak gdje će voditi borbu baš protiv Cibalije.

- Situacija u oba kluba je dosta slična, nema neke velike razlike. U Vinkovcima i Puli se kasni po nekoliko mjeseci sa plaćama, a uvjeti za treniranje nisu prvoligaški jer niti u jednom klubu nema osnovnih stvari poput pomoćnih terena ili se događa da, recimo, nedostaje opreme - kaže Ivan.

Istra je tek početkom veljače krenula u pripreme za nastavak sezone, uvjerljivo zadnja od svih prvoligaša koji su počeli tjednima ranije.

- Kasnimo za ostatkom, ali vjerujem da ćemo za koji tjedan se potpuno spremiti i još popuniti kadar. Ostanak u ligi ne bi trebao doći u pitanje. Po pitanju vlasnika, svaki dan se spominju novi vlasnici, ali nikako da se to sredi. Svi smo u neizvjesnosti i iščekivanju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • šarba 07.02.2018.

    Čuo si da postoje ali ih nikad nisi vidio -Demoni- :-))))

  • gladijator 07.02.2018.

    Ivan Zgrablić je odličan dečko!

  • bianconeri_Juve 07.02.2018.

    Svaka ti cast, ovo je nogomet!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare