Obavijesti

Sport

Komentari 22

Demon se vratio spasiti Istru: Spreman je igrati i besplatno!

Demon se vratio spasiti Istru: Spreman je igrati i besplatno!
1

Imao sam neke ponude koje su financijski puno bolje, ali dao sam riječ svojim Demonima da ću se vratiti i to ne bih prekršio ni za kakav novac ovoga svijeta, rekao nam je Ivan Zgrablić, nogometaš-navijač

VIDEO

Ivan Zgrablić (26) ove je zime napustio Cibaliju za koju je igrao od kolovoza 2013 i vratio se u svoju Istru 1961. Ugovor je potpisan, iako je situacija u pulskom prvoligašu već dugo vremena nepodnošljiva igračima, toliko da su ostali bez praktički sedmorice prvotimaca ove zime.

Odigra za Cibaliju, skine dres i ode na tribinu navijati za Istru
Odigra za Cibaliju, skine dres i ode na tribinu navijati za Istru

Za Ivana, pripadnika najodanijih navijača Istre, Demona, nije bilo puno razmišljanja.

- Presudila je moja ljubav prema klubu koji je u teškoj situaciji i svjestan sam da plaću neću dobiti idućih mjeseci. Osjetio sam da je moja dužnost da se vratim i dam svoj doprinos spašavanju kluba. U Cibaliji je bilo nekih nesporazuma i vidio sam da je vrijeme za promjenu, iako sam stekao puno prijatelja u Vinkovcima gdje sam uživao - rekao nam je Ivan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istra iščekuje nove vlasnike pa bi igrači trebali dobiti zaostale plaće. Za Zgrablića novac nije bio odlučujući faktor u ovom poslu.

- Imao sam neke ponude koje su financijski puno bolje, ali dao sam riječ svojim Demonima da ću se vratiti i to ne bih prekršio ni za kakav novac ovoga svijeta - iskren je branič.

Puljani će nastaviti borbu za ostanak gdje će voditi borbu baš protiv Cibalije.

- Situacija u oba kluba je dosta slična, nema neke velike razlike. U Vinkovcima i Puli se kasni po nekoliko mjeseci sa plaćama, a uvjeti za treniranje nisu prvoligaški jer niti u jednom klubu nema osnovnih stvari poput pomoćnih terena ili se događa da, recimo, nedostaje opreme - kaže Ivan.

Istra je tek početkom veljače krenula u pripreme za nastavak sezone, uvjerljivo zadnja od svih prvoligaša koji su počeli tjednima ranije.

- Kasnimo za ostatkom, ali vjerujem da ćemo za koji tjedan se potpuno spremiti i još popuniti kadar. Ostanak u ligi ne bi trebao doći u pitanje. Po pitanju vlasnika, svaki dan se spominju novi vlasnici, ali nikako da se to sredi. Svi smo u neizvjesnosti i iščekivanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener