To je to što me zanima!

Demonstracija sile: I bez svog najboljeg igrača razbili Houston

San Antonio Spursi uvjerljivom su se pobjedom u Houstonu plasirali u finale Zapadne konferencije. Do +39 momčad Gregga Popovicha stigla je bez Tonyja Parkera i Kawhija Leonarda
Vidi originalni članak

Košarkaši San Antonija izborili su finale Zapadne konferencije nakon što su u gostima pobijedili Houston 114-75 za 4-2 u seriji. A ono što će najviše boljeti Rocketse, to su učinili bez svog najboljeg igrača Kawhija Leonarda te iskusnog playa Tonyja Parkera za kojeg je sezona gotovoa.

Ovoga puta posebno se istaknuo LaMarcus Aldridge s 34 koša i 12 skokova, a uz njega još je pet igrača bilo dvocifreno. Kod Houstona potpuno je zakazao njihov najbolji košarkaš i kandidat za MVP nagradu James Harden, koji je zabio samo 10 koševa. Nešto bolji od ostalih bio je tek Trevor Ariza s 20 koševa, no oproštajnu utakmicu za ovu sezonu svi će u Houstonu htjeti što prije zaboraviti.

- Radimo cijelu sezonu za ovakve utakmice i ovo je nagrada za sve. Danas sam se ja istaknuo, sutra će netko drugi - rekao je Aldridge te se okrenuo protivniku u finalu Zapada:

- Golden State je odličan, bit će nam jako teško protiv njih, no to je momčad koju svi žele pobijediti.

Gregg Popovich bori se s problemima u svojoj momčadi, nakon što mu se ozlijedio Parker, sada je ostao i bez Leonarda zbog ozljede gležnja. No i bez njih iskusni je trener uspio složiti sjajnu momčad.

- Čestitam Houstonu na odličnoj sezoni, no večeras nisu bili momčad na kakvu su njihovi navijači naviknuti ove sezone. Jednostavno ti se dogodi takva utakmica. Jako sam sretan što smo ih izbacili jer doista su dobra momčad - rekao je Popovich.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • wwww 12.05.2017.

    Ekipa Rocketsa ako želi da su im polufinala konferencija plafon zadržati će ovoga trenera i nastaviti s istim stilom igre jer je on isto radio sa Sunsima koji bi se odmah slomili kada su u pitanju bile ozbiljne utakmice a kao što smo i vidjeli ista je stvar i sa Rocketsima i ono što sam cijelu godinu negativno pisao o toj ekipi noćas je i isplivalo a to je da su ekipa bez karaktera.Spursi da imaju jednog Westbrooka u svojim redovima sa velikom sigurnošću bi napisao da će biti prvaci, ovako oni su i bez svoja dva startera pokazali koliko su pametna ekipa i sa svojim fenomenalnim trenerom koji misli unaprijed pa nije želio rizikovati s Leonardom već je protiv Rocketska uradio isprobani recept; obrana,skok igra i igra na visoke igrače a za Gsw će mu trebati i tranzicija tj.laki poeni a na tom segmentu su Spursi trenutno najtanji i iz tog sam razloga i spomenuo Westbrooka..

  • Armin van Buuren 12.05.2017.

    Nisam gledao utakmicu tako da je neću komentirati,ali eto koliko vidim po razlici je i očito šta se dogodilo.Evo mislim da je jučer izabrana najbolja petorka Eurolige:LLull,De Colo,Bogdanović,Printezis i Udoh,a u drugoj petorci su Teodosić,Wanamaker,Melli,Dunston,Ayon i eto šta mislite koliko bi ekipa u ovome sastavu mogla napraviti u NBA-u(koliko pobjeda u regularnome djelu)?

  • marac1996 12.05.2017.

    go spurs zgazite Durantulu i Currya

Komentiraj...
Vidi sve komentare