To je to što me zanima!

Denver na korak do prvog NBA finala u povijesti kluba! Kralj promašio čisto zakucavanje...

Najbolji pojedinac susreta bio je Jamal Murray koji je u posljednjoj četvrtini zabio 23 koša (od Denverovih 32) i susret završio s 37 koševa, 10 skokova i pet asistencija
Vidi originalni članak

Denver je u drugoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije na domaćem parketu slavio protiv LA Lakersa 108-103 i tako napravio ogroman korak ka prvom finalu NBA lige u povijesti kluba!

Gosti su bolje otvorili susret te u trećoj dionici imali i najvećih +11, no Denver se uspio vratiti i uzastopnim 'tricama' u zadnjoj dionici prelomiti utakmicu.

Najbolji pojedinac susreta bio je Jamal Murray koji je u posljednjoj četvrtini zabio 23 koša (od Denverovih 32) i susret završio s 37 koševa, 10 skokova i pet asistencija.

Zapaženu ulogu ponovno je odigrao i Nikola Jokić, koji je ostvario novi 'triple-double' učinak s 23 koša, 17 skokova i 12 asistencija.

Najbolji strijelac u poraženoj momčadi bio je LeBron James kojemu je falio jedan skok do 'triple-doublea' (22 koša, devet skokova i 10 asistencija). 'Kralj' je, inače, u drugoj četvrtini imao neuspjeli pokušaj čistog zakucavanja pri rezultatu 40-32, a njegov promašaj u kratkom vremenu postao je viralan.

"Ovo još nikad nisam vidio", tweetala je zvijezda lige, Donovan Mitchell.

Serija sada seli u Los Angeles, odnosno Staples Centar. Treća utakmica serija igra se u noći sa subote na nedjelju u 2.30 po hrvatskom vremenu.

Rezultat (u seriji):

Denver - LA Lakers 108 - 103 (2-0)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ZUKIZUKIZUKI 19.05.2023.

    Na korak? Na korak bi bilo da imaju 3 pobjede u seriji koja se igra na 4 pobjede! Ovako su to ipak 2 koraka do velikoga finala!

  • __Che__ 19.05.2023.

    bojim se da ako denever bude prvak da se srbi nece moci dogovoriti tko je najbolji sportas u povjesti ovih prostora, dokovic ili jokic

  • Anonimuss 19.05.2023.

    Jokić se igra košarke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare