To je to što me zanima!

Deportivo dobio Maritimo, a silno respektira Hajduk

Španjolska momčad je ušla u posljednju fazu priprema za novu sezonu, koju će otvoriti utakmicama protiv Real Madrida i Hajduka
Vidi originalni članak

Protivnik Deportiva u završnici priprema bio je solidni portugalski prvoligaš Martimo, a pobjedu je Hajdukov protivnik u 2. pretkolu Kupa Uefe osigurao već u prvom dijelu. Napadač Riki pogodio je mrežu Portugalaca već u 10. minuti, a na 2-0 je povisio veznjak Juan Rodríguez sedam minuta prije kraja poluvremena.
U prvoj utakmici nakon odlaska Argentinca Colocinija u Newcastle, trener Deportiva Lotito je momčad postavio u formaciju 5-4-1. U napadu je usamljen bio Riki, a nakon sat vremena je ušao bivši napadač Valencije i Atletico Madrida Mista. U nastavku je ušao i odlični Meksikanac Guardado, ali brzo je zaradio crveni karton.
- Odlično je što prvu utakmicu prvenstva igramo protiv Reala. Igrat ćemo rasterećeno, pa ćemo se lako posvetiti pripremama za sljedeću utakmicu čak i ako izgubimo - kaže Guardado. A ta sljedeća utakmica je Hajduk na Riazoru...
- Neće biti lako, toga smo svjesni. Ali imamo dobru momčad i možemo pobijediti svakoga. Vjerujem da ćemo izboriti skupinu Lige Uefe - optimistično kaže Meksikanac.

DEPORTIVO PROTIV MARITIMA

Aranzubia - Pablo, López, Filipe, Zé Castro (od 60. Juanan), Lopo - Sergio (od 60. Tomás), Lafita (od 46. Omar Bravo), Rodríguez, Valerón (od 46. Guardado) - Riki (od 60. Mista).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • prcnicije 04.08.2008.

    toliko vjere u hajduka, a onda niš...hihi

  • k1994m 04.08.2008.

    Dali se to meni cini ili je to u prva dva kola HNL-a bilo ljudi na tribinama...mislim vise nego lani...da li se napreduje po tome pitanju????

  • Bohomilijus 04.08.2008.

    Dinamo će izgubit 5-1 a jedini gol će dati Hrgović..

Komentiraj...
Vidi sve komentare