To je to što me zanima!

Derbi Lige prvaka u Londonu; Mandžin Juve upao je u krizu

Pravo na kiks nema ni Juventus protiv lisabonskog Sportinga u Torinu - Mandžukić bi trebao početi od prve minute. Torinski sastav je u zadnje dvije utakmice primio četiri gola te upisao remi i poraz
Vidi originalni članak

Dan će otvoriti u Azerbajdžanu Qarabag i Atletico Madrid. Nacionalni stadion u Bakuu ugostit će ponajbolju španjolsku momčad od 18 sati i tom ogledu favorizirani gosti nemaju pravo na kiks. 

Naime, u direktnim okršajima protiv Chelseaja i Rome osvojili su tek bod uz domaći poraz u zadnjim sekundama od engleskog prvaka. Domaćin, ujedno i debitant u Ligi prvaka, mora se priznati, startao je očekivano uz dva poraza i gol razliku 1-8. Šime Vrsaljko je upitan zbog ozljede.

Atletico bi pobjedom ovdje mogao iskoristiti kiks Rome ili Chelseaja (ili obje momčadi) budući da u najjačoj utakmici večeri igraju te dvije momčadi međusobno. Utakmica se igra u Londonu što je velika šansa za 'bluese' jer bi pobjedom napravili razliku od pet bodova prednosti ispred Rome, vjerojatno i Atletica. 

Teško gostovanje je i pred Manchester Unitedom. Iako je Benfica dobila pet komada od Basela u gostima, to nije toliko loša momčad koliko težak poraz to sugerira. 'Crveni vragovi' startali su s dvije pobjede uz gol razliku 7-1, a Benfica uz dva poraza uz gol razliku 1-7! Pobjedom bi Mourinhovi izabranici napravili veliki posao oko prolaska skupine već poslije tri odigrana kola.

Raketina Barcelona je izraziti favorit protiv Olympiacosa na svom terenu, baš kao i Bayern protiv Celtica u Münchenu. PSG igra u Bruxellesu kod Anderlechta gdje također može nastaviti dominaciju skupinom. 

Pravo na kiks nema ni Juventus protiv lisabonskog Sportinga u Torinu - Mandžukić bi trebao početi od prve minute. Torinski sastav je u zadnje dvije utakmice primio četiri gola te upisao remi i poraz pa gosti i nisu toliko bez šansi...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • napalm888 18.10.2017.

    Roma bi mogla imati ozbiljnih problema zbog ozljede Manolasa.. Fazio ce ga zamjeniti a on nema brzinu, I tu se otvara prostor za chelsea

  • Kraljevina_Bosna_ 18.10.2017.

    Mislite Pjanketov Juve...Pjanic je najbolji i najvazniji igrac Juventusa uz Dybalu,cak i vazniji samo sto je Dybala napadac pa vise zabija,al u Pjanke kao vezista zabija dosta golova i namjesta puno asistova...mislim cak troduplo vise od Modrica!Vidjeli smo sad Juve par tekmi bez njega,ocajni su bili...da je spominjem da je najbolji izvodac slobodnjaka u svijetu!

  • bela-strela 18.10.2017.

    Boli vas istina da je Mandžukić igrač za top klubove i da bi ga svaki top klub uzeo kad bi se ukazala prilika pa zato pljujete po njemu.. Najviše pljuvača dolazi sa Juga zemlje i većina su navijači kluba bijele boje.. Mandžukić vam je toliko puta nabio komplekse da vas to boli i boli i boli i boli....

Komentiraj...
Vidi sve komentare