To je to što me zanima!

Derbi na Kantridi: Uvjeren sam da možemo srušiti "modre"

U gradu je euforija i ne smijemo zakazati u ovom susretu. Očekivanja su velika, igramo sve bolje i uvjeren sam da možemo srušiti Dinamo, kažei Leon Benko
Vidi originalni članak

Prvaka večeras u 19 sati na Kantridi čeka pun stadion, više od 10.000 gledatelja. No, Trener Dinama ima razloga za optimizam. 

Na Kantridi Ante Čačić nikad nije izgubio iako je gostovao s Osijekom, Interom, Dinamom, Dubravom i Slaven Belupom.

Rijeka je pak prije tjedan dana iznenadila Slaven u Koprivnici, zabio je tad i Leon Benko, od kojeg obrana Zagrepčana večeras najviše strahuje.

- U gradu je euforija i ne smijemo zakazati u ovom susretu. Očekivanja su velika, igramo sve bolje i uvjeren sam da možemo srušiti ‘modre’ - kaže velika Scorijina uzdanica.

Leon Benko dobro zna kako je zabiti gol dinamovcima.

- Zabijao sam im u dresu Varteksa i dresu Slaven Belupa. Gdje god sam igrao u Hrvatskoj, zabio sam Dinamu. Ide mi protiv njega. Sad ću mu zabiti i u Rijekinu dresu - uvjeren je napadač domaćina.

Domaćini nikad neće zaboraviti zadnje kolo 1999.

Nezakonita pobjeda u sezoni 1978/1979.

Rijeka je dobila 2-1. “Modri” su se žalili jer je igrao Tomić, koji je imao kartone. Žalbu im nisu uvažili i zbog tih je bodova Hajduk postao prvak.

Nepostojeće zaleđe, Dinamo uzeo naslov

Rijeka je u zadnjem kolu protiv Osijeka zabila za 2-1, ali pomoćni sudac Zoran Krečak dignuo je zastavicu i uzeo naslov prvaka Riječanima.

Viroza je odgodila derbi 2008. godine

Deset Dinamovih igrača požalilo se prije utakmice na probavne smetnje. Utakmica je u listopadu 2008. odgođena zbog crijevne viroze.

Ekskluzivno: Utakmicu možete gledati uživo na T-portalu za 1kn! Detalje promotivne akcije MaxTv-a i T-portala potražite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • odalv 23.09.2012.

    Benko jedan mali igrač ,a kao čovjek nikakav.Samo živite u nadi da možete biti prvaci.Sa onakom igrom kao što ste igrali sa Dinamom nikako.Sa onakom igrom može se dobiti jedna ili dve utakmice,ali borba za prvaka traži malo više nogometa od onoga što je Rijeka pokazala.

  • BerishaBerisha 22.09.2012.

    cestitke Rijeci.pobijedila je napuhanog Mamica sa 3-0.Svaka cast

  • BerishaBerisha 22.09.2012.

    rijeka vodi za sada 1-0,ali jako slabo igra,puno gube lopto,misle da su real madrid hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare