Obavijesti

Sport

Komentari 111

Derbi na Kantridi: Uvjeren sam da možemo srušiti "modre"

Derbi na Kantridi: Uvjeren sam da možemo srušiti "modre"
1

U gradu je euforija i ne smijemo zakazati u ovom susretu. Očekivanja su velika, igramo sve bolje i uvjeren sam da možemo srušiti Dinamo, kažei Leon Benko

VIDEO

Prvaka večeras u 19 sati na Kantridi čeka pun stadion, više od 10.000 gledatelja. No, Trener Dinama ima razloga za optimizam. 

Na Kantridi Ante Čačić nikad nije izgubio iako je gostovao s Osijekom, Interom, Dinamom, Dubravom i Slaven Belupom.

Rijeka je pak prije tjedan dana iznenadila Slaven u Koprivnici, zabio je tad i Leon Benko, od kojeg obrana Zagrepčana večeras najviše strahuje.

- U gradu je euforija i ne smijemo zakazati u ovom susretu. Očekivanja su velika, igramo sve bolje i uvjeren sam da možemo srušiti ‘modre’ - kaže velika Scorijina uzdanica.

Leon Benko dobro zna kako je zabiti gol dinamovcima.

- Zabijao sam im u dresu Varteksa i dresu Slaven Belupa. Gdje god sam igrao u Hrvatskoj, zabio sam Dinamu. Ide mi protiv njega. Sad ću mu zabiti i u Rijekinu dresu - uvjeren je napadač domaćina.

Domaćini nikad neće zaboraviti zadnje kolo 1999.

Nezakonita pobjeda u sezoni 1978/1979.

Rijeka je dobila 2-1. “Modri” su se žalili jer je igrao Tomić, koji je imao kartone. Žalbu im nisu uvažili i zbog tih je bodova Hajduk postao prvak.

Nepostojeće zaleđe, Dinamo uzeo naslov

Rijeka je u zadnjem kolu protiv Osijeka zabila za 2-1, ali pomoćni sudac Zoran Krečak dignuo je zastavicu i uzeo naslov prvaka Riječanima.

Viroza je odgodila derbi 2008. godine

Deset Dinamovih igrača požalilo se prije utakmice na probavne smetnje. Utakmica je u listopadu 2008. odgođena zbog crijevne viroze.

Ekskluzivno: Utakmicu možete gledati uživo na T-portalu za 1kn! Detalje promotivne akcije MaxTv-a i T-portala potražite OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...