To je to što me zanima!

Derbi na Maksimiru sucu kojeg je huligan naganjao s palicom

Dinamo i Hajduk nedjeljni derbi na Maksimiru (19 sati) dočekat će nakon europskih utakmica. Plavi igraju kod Odda u Norveškoj i brane 2-1 iz prve utakmice, Hajduk dočekuje Brondby nakon 0-0 u Danskoj
Vidi originalni članak

Mario Zebec iz Cestice glavni sudac, pomoćnici Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka, delegat je Ante Vučemilović iz Osijeka. Valjda ćemo u nedjelju nakon najvećeg hrvatskog derbija pisati o sjajnim potezima Ćorića, Fernandesa, More s jedne i Futacsa, Vlašića i Ohandze s druge strane, a ne o sudačkim propustima kojih već ima poprilično, a tek su tri kola prošla.

Zebec je prošle sezone vodio najviše derbija i teških utakmica. Sudio je oba poljudska derbija Hajduka i Dinama, Jadranski derbi Hajduka i Rijeke na Poljudu te utakmicu istih protivnika na Rujevici. A sudio je i utakmicu na kojoj je bježao od huligana. Hajduk i Rijeka odigrali su 1-1 na Poljudu u ožujku ove godine, a sjajnu utakmicu zasjenio je divljak koji je vitlao palicom i naganjao suca. 

- Idiot je idiot, ali nevjerojatno da većina odborava hukanje, rasizam i homofobno skandiranje. Najgore od svega je što Hajduk i njegov nazdorni odbor, koji prvi trebaju osuditi ovakvo ponašanje, to dovode u uzročno posljedičnu vezu sa stanjem u hrvatskom nogometu - rekao je Joško Jeličić nakon incidenta.

Ovaj put igra se na Maksimiru gdje je ipak teže doći do travnjaka, usput pokupiti palicu, naganjati suca i to pred očima zaštitara i policije koji kao da su tog nesretnog dana u Splitu uzeli godišnji i osramotili se mlakom i anemičnom reakcijom.

Dinamo i Hajduk derbi će dočekati nakon europskih utakmica. Plavi igraju kod Odda u Norveškoj i brane 2-1, Hajduk dočekuje Brondby na Poljudu nakon 0-0 u Danskoj. 

Hajduk je u travnju ove godine, ali prošle sezone, slavio na Maksimiru protiv Dinama prvi put nakon devet godina. Splićani su pobijedili 2-0 golovima Ercega i Futacsa. Dinamo je u novu sezonu ušao s domaćim pobjedama protiv Istre (2-0) i Cibalije (4-0), dok je kod Osijeka odigrao 1-1. Hajdud je slavio kod Lokomotive 3-1, odigrao je 2-2 kod Intera i dobio Cibaliju 2-1 u gostima.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • mentalist1 02.08.2017.

    Hehe,slika ovog maskiranog heroja me uvijek nasmije. On vjerojatno ni sam ne zna protiv koga se bori,ali netreba covjeku zamjerati sto je bolestan.

  • nijekasno 02.08.2017.

    Vjerovatno ce opet biti na tekmi,kakav nam je zakon

  • Exterminator 02.08.2017.

    Ko je koga naganjao sa palicom jeste vi poludili ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare