Obavijesti

Sport

Komentari 57

Derbi na Maksimiru sucu kojeg je huligan naganjao s palicom

Derbi na Maksimiru sucu kojeg je huligan naganjao  s palicom
6

Dinamo i Hajduk nedjeljni derbi na Maksimiru (19 sati) dočekat će nakon europskih utakmica. Plavi igraju kod Odda u Norveškoj i brane 2-1 iz prve utakmice, Hajduk dočekuje Brondby nakon 0-0 u Danskoj

VIDEO

Mario Zebec iz Cestice glavni sudac, pomoćnici Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka, delegat je Ante Vučemilović iz Osijeka. Valjda ćemo u nedjelju nakon najvećeg hrvatskog derbija pisati o sjajnim potezima Ćorića, Fernandesa, More s jedne i Futacsa, Vlašića i Ohandze s druge strane, a ne o sudačkim propustima kojih već ima poprilično, a tek su tri kola prošla.

Zebec je prošle sezone vodio najviše derbija i teških utakmica. Sudio je oba poljudska derbija Hajduka i Dinama, Jadranski derbi Hajduka i Rijeke na Poljudu te utakmicu istih protivnika na Rujevici. A sudio je i utakmicu na kojoj je bježao od huligana. Hajduk i Rijeka odigrali su 1-1 na Poljudu u ožujku ove godine, a sjajnu utakmicu zasjenio je divljak koji je vitlao palicom i naganjao suca. 

- Idiot je idiot, ali nevjerojatno da većina odborava hukanje, rasizam i homofobno skandiranje. Najgore od svega je što Hajduk i njegov nazdorni odbor, koji prvi trebaju osuditi ovakvo ponašanje, to dovode u uzročno posljedičnu vezu sa stanjem u hrvatskom nogometu - rekao je Joško Jeličić nakon incidenta.

Ovaj put igra se na Maksimiru gdje je ipak teže doći do travnjaka, usput pokupiti palicu, naganjati suca i to pred očima zaštitara i policije koji kao da su tog nesretnog dana u Splitu uzeli godišnji i osramotili se mlakom i anemičnom reakcijom.

Dinamo i Hajduk derbi će dočekati nakon europskih utakmica. Plavi igraju kod Odda u Norveškoj i brane 2-1, Hajduk dočekuje Brondby na Poljudu nakon 0-0 u Danskoj. 

Hajduk je u travnju ove godine, ali prošle sezone, slavio na Maksimiru protiv Dinama prvi put nakon devet godina. Splićani su pobijedili 2-0 golovima Ercega i Futacsa. Dinamo je u novu sezonu ušao s domaćim pobjedama protiv Istre (2-0) i Cibalije (4-0), dok je kod Osijeka odigrao 1-1. Hajdud je slavio kod Lokomotive 3-1, odigrao je 2-2 kod Intera i dobio Cibaliju 2-1 u gostima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu