To je to što me zanima!

Od vjenčanja su napravili derbi, on za Zvezdu, ona za Partizan

Pozivnica je kreirana kao ulaznica za utakmicu Lige prvaka, ima datum i mjesto odigravanja, red i broj sjedalica kao i grbove Crvene zvezde i Partizana iznad Nebojšinog, odnosno Jeleninog imena
Vidi originalni članak

Nebojša je vatreni navijač Crvene zvezde, Jelena ne priznaje ništa osim Partizana. Vječiti derbi gledaju svatko u svojoj sobi, danima ne pričaju nakon njega, ali suprotnosti se privlače pa je simpatični par iz Srbije napravio pozivnicu za vjenčanje koja je oduševila regiju predstavivši je kao derbi u kojem pobjeđuje - ljubav.

Pozivnica je kreirana kao ulaznica za utakmicu Lige prvaka, ima datum i mjesto odigravanja, red i broj sjedalica kao i grbove Crvene zvezde i Partizana iznad Nebojšinog, odnosno Jeleninog imena. Satnica prvog poluvremena je vrijeme vjenčanja kod matičara, a drugog poluvremena vjenčanja u crkvi. 

Derbije Zvezde i Partizana godinama obilježavaju neredi, mržnja, razbijene glave i kaos pa je Nebojšina i Jelenina pozivnica pravo osvježenje. Onog trena kad vatreni Delija stavi prsten svojoj Grobarki, više neće biti važno tko za koga navija.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • BanakRebanak 03.08.2017.

    Koja regija, koje oduševljenje, ne mogu zaspat...

  • marjanovic2 03.08.2017.

    Champions ligue???,nekad bilo dok je lova u Begisu zavrsavala,a sta je sad?,sta se sada ne pokazete,Zvezda,Partizan???

  • SosaGloGang 02.08.2017.

    Jel to za finale 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare