To je to što me zanima!

Desetkovani Vatreni su odradili posljednji trening prije odlaska

Uoči puta u Albaniju Vatreni su odradili tek dva treninga, a do danas je otpao niz važnih igrača u vidu Dejana Lovrena, Ivana Rakitića, Luke Modrića i Marka Pjace
Vidi originalni članak

Izabranici Ante Čačića odradili su posljednji trening u Hrvatskoj uoči puta u Albaniju. Naša ekspedicija u srijedu ujutro kreće na let od 600 kilometara do Tirane, a nakon toga slijedi još 100 kilometara autobusom do Skadra po vrlo lošim cestama.

Odrađen posljednji trening uoči puta u Albaniju

Uoči puta u Albaniju Vatreni su odradili tek dva treninga, a do danas je otpao niz važnih igrača u vidu Dejana Lovrena, Ivana Rakitića, Luke Modrića i Marka Pjace. Pitanje je u kojoj će formaciji i u kakvoj igračkoj postavi Čačić poslati 'kockaste' na Kosovo.

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podrška Vatrenima stigla od malenih Roma

Lijepe sportske scene viđene danas uoči treninga reprezentacije. Naime, šesnaestero romske dječice iz Kozari Boka predvođene Tofkom Dedićem Totijem, predsjednikom Svjetske organizacije Roma, pružilo je podršku Vatrenima prije puta za Albaniju.

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 45

  • krilnik 05.10.2016.

    Hoce li Cacic kockaste poslati ili povesti??

  • Soliterba 04.10.2016.

    Davno sam napisao da pusimo ovu tekmu... Trazi se izgovor..... Sve je to rezirano....cacicevi luzeri ne mogu nikoga vise pobjediti... Treba ukinut sve prijenose hns luzera

  • Klimzy 04.10.2016.

    A neznam, sva tri znaka dolaze u obzir u ovoj utakmici, pogotovo jer nama fale kljucni igraci, i to tamo gdje trebamo iti najjaci, vezni red. Neznam koji su tecajevi, ali ak je na Kosovo preko 8 isplati se probat. Ima puno detalja koje treba uzet u obzir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare