To je to što me zanima!

Desetljeće duga 'tiranija' došla kraju, u Pariz stiže novi vladar

Marca na naslovnici slavi Modrića i prekid CR7/Messi 'tiranije'. Luka u Pariz stiže privatnim zrakoplovom Realovog predsjednika, a uz Pereza prate ga Sergio Ramos i velikani Realove prošlosti, Raul i Roberto Carlos
Vidi originalni članak

Svima će sve biti poznato večeras, a mi u France Footballu, naravno, već znamo tko je najbolji i ja sam dobitnika Zlatne lopte već nazvao, kazao je Pascal Ferre, urednik France Footballa.

Tom je izjavom pokušao večerašnjoj dodjeli dodati barem koji promil neizvjesnosti, ali - neizvjesnosti nema. Večeras će u pariškom glamouru biti okrunjen novi vladar nogometnog svijeta: hrvatski velemajstor Luka Modrić.

Onaj koji je osvojio sve (najbolji igrač Mundiala, najbolji u izboru Fife, najbolji u izboru Uefe, najbolji u izboru Goal.com portala, najbolji po izračunu IFFHS-a...) danas dobiva još jednu, konačnu potvrdu da je najbolji nogometaš planete.

Bez ikakvih upitnika to na današnjoj naslovnici donosi i glasovita Marca koja od Reala živi pa o svemu vezanome uz Real zna svaki detalj.

A današnja je naslovnica Marce ovakva:

Nema tajni. Desetljeće duga 'tiranija' došla je kraju, a nogometni genij Modrić u francusku će metropolu doći privatnim avionom Realova predsjednika Florentina Pereza. Uz prvog čovjeka kraljevskog kluba nogometnog će kralja pratiti dostojna 'svita': aktualni kapetan Sergio Ramos, negdašnji kapetan i golgeter Raul Gonzales te član prve postave Galacticosa, Brazilac Roberto Carlos.

Griezmann i Mbappé možda su imali više sreće u kišnom finalu Mundiala, ali zna se tko je najbolji...

Večeras, 21:00, HTV2: dodjela Zlatne lopte Luki Modriću!

Idi na 24sata

Komentari 65

  • fantom na bickilu 03.12.2018.

    Pored zivog Messia nitko ne bi zadnje desetljeće trebao osvojiti nista individualno....ali eto ovo su ipak nagrade za sve ali vanzemaljace ne.....

  • komentator__Luka 03.12.2018.

    di je onaj mate gotovac, da čujemo što misli o modriću :)

  • ikik_1 03.12.2018.

    Bravo majstore, nadam se da ćeš to zapamtiti jer se dobiva jednom u životu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare