To je to što me zanima!

Desni bek kojeg je Dinamo htio dovesti srušio se i doživio srčani

Malijski reprezentativac srušio se usred utakmice i počeo nekontrolirano tresti nakon što je doživio srčani udar. Igrači su mu priskočili u pomoć, a pravovremenom reakcijom liječnika Coulibalyju su spasili život
Vidi originalni članak

Reprezentativac Malija Ousmane Coulibaly (32) tijekom prvenstvene utakmice njegovog kluba Al-Wakraha i Al-Rayyana u Kataru, srušio se na travnjak te ostao nepomično ležati. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Desni bek doživio je srčani udar zbog čega su ga hitno prebacili u bolnicu. Liječnički tim stadiona brzo i pravovremeno je reagirao te su Coulibalyju spasili život. Igrači obje momčadi odmah su dotrčali u pomoć nakon čega su liječnici nogometaša uspješno reanimirali. 

Utakmicu su u konačnici prekinuli, a nekoliko nogometaša je zbog stravičnog prizora i brige zaplakalo. 

Na društvenim mrežama objavili su i video na kojem se vidi da je nogometaš preživio te se nalazi u stabilnom stanju. 

Desni bek Al-Wakrahr  profesionalnu karijeru započeo je u Guingampu nakon čega je igrao za Brest, a 2014. godine preselio se u Grčku. Tamo je dvije godine nastupao za Platanias, a zatim tri sezone za velikana Panathinaikos. Prije četiri godine, grčki mediji pisali su da je Dinamo za malijskog reprezentativca bio spreman ponuditi 400.000 eura. U Kataru je već gotovo tri godine te je odigrao 40 utakmica. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • vedii888 09.01.2022.

    padaju ko kruške.

  • mban21 09.01.2022.

    Nije primija četvrtu dozu

  • 09.01.2022.

    Da se razumijemo,nisam se cijepio i necu,osobni razlozi...no, bavio sam se profesionalno sportom...jel vama svima uopce poznato da godisnje samo u Njemackoj evo i prije korone umire oko 800 profesionalnih sportasa od srcanog udara..uz sve to ako je to od te opasne inekcije, zasto ne padaju u kosarci, rukometu,hokeju, da ne pricam o naporima u vaterpolu..padali su prije,padat ce nazalost i dalje....samo sto prije nije bilo mobitela, sugavih naslova na koji se svi pale...da ne pricam o znalcima i lokalne birtije i sadasnjim youtube akademicima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare