To je to što me zanima!

Detalj uzburkao strasti Engleza: Hendersonu na predstavljanju pocrnili traku u duginim bojama

Henderson već dugi niz godina podržava LGBT zajednicu, a kao i mnogi kapetani u Premiershipu je svojevremeno nosio kapetansku traku duginih boja. U novoj Jordanovoj destinaciji je homoseksualnost zabranjena
Vidi originalni članak

Nakon 12 godina u redovima Liverpoola, Jordan Henderson (33) otišao je iz Engleske put Saudijske Arabije. Pridružio se ikoni 'redsa' Stevenu Gerrardu u Al-Ettifaqu i potpisao najveći ugovor u karijeri, a odmah po dolasku su mu Saudijci dali do znanja da mu tamo neke stvari neće proći.

DOGOVORILI POSAO Legenda Liverpoola stigla je u Sveti Martin na Muri i potpisala ugovor sa saudijskim klubom

Predstavio ga je Al-Ettifaq na društvenim mrežama, a neke su stvari pokušali 'ispraviti' u photoshopu. Naime, Henderson već dugi niz godina podržava LGBT zajednicu, a svojevremeno je kao i mnogi kapetani u Premiershipu nosio kapetansku traku duginih boja. A u novoj Jordanovoj destinaciji je homoseksualnost zakonom zabranjena.

Odmah su to primijetili navijači na društvenim mrežama, a omakle su se tvorcima videa i neke gramatičke pogreške u engleskom jeziku. Krenulo je 'bombardiranje' lošim komentarima o promjeni boje kapetanske trake, ali i o tome kako su za te novce Saudijci mogli dovesti barem nekog pismenog u marketing tim.

POJAČANJE Gerrard je u Čakovcu pokazao pojačanje: Dembele je stigao

Bilo kako bilo, Henderson će za dolazak kod Gerrarda dobiti oko 815 tisuća eura tjedno. Nakon Mousse Dembelea (27), Hendo je novo pojačanje s kojim pucaju na bolja mjesta nego ono 11. prošle sezone.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • arow 28.07.2023.

    Jesmo li sigurni da su navijaci primjetiliTreba je zapalti

  • d4 28.07.2023.

    Tako treba svi u ligu letećih tepiha, nebitni ste i neka već jednom taj nogac propadne u pm.

  • ghdbt7 28.07.2023.

    Do kuda je nogomet došao kada je jedan Henderson peti najplaćeniji na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare