To je to što me zanima!

Detalji teške nesreće golmana PSG-a: Slomio je kralježnicu na jahanju i pretrpio moždani udar

Španjolac je u subotu navečer slavio naslov prvaka s PSG-om, a u nedjelju ujutro stradao je u blizini svoje kuće dok je jahao konja. Navodno se sudario s odbjeglim konjem i dobio udarac kopitom u glavu
Vidi originalni članak

Drugi vratar Paris Saint-Germaina Sergio Rico (29) hospitaliziran je u "ozbiljnom stanju" nakon nesreće koja mu se dogodila na jahanju u Andaluziji, objavio je francuski prvoligaš u nedjelju.

- Sljedećih 48 sati je ključno i smatra se odlučujućim za procjenu njegovog stanja - objavio je španjolski portal Relevo, koji je otkrio detalje nove detalje nesreće.

Pretrpio moždani udar

Naime, Relevo navodi da se Ricov konj sudario s odbjeglim konjem. Rico i konj pali su na tlo, a teže je ozlijeđen nakon što je dobio udarac kopitom u glavu. Navodno je slomio vratne kralješke i pretrpio moždani udar.

strašna nesreća Golman PSG-a nastradao na jahanju u Španjolskoj. Stavili ga na aparate za održavanje života

Televizijski kanal Sur navodi da je Rico na aparatima za održavanje života i u teškom stanju.

POGLEDAJTE VIDEO Momčad PSG-a slavi naslov i uzima nagrade, a dvije velike zvijezde na koncertu i pokeru!? PAO JE I ZAGRLJAJ VIDEO Mbappé navijačici razbio nos pa oduševio lijepom gestom

Rico je u subotu navečer s PSG-om slavio naslov francuskog prvaka nakon što je klub iz Pariza odigrao 1-1 protiv Strasbourga, a u nedjelju ujutro već je bio na jahanju u Andaluziji. 

U PSG je stigao 2019. iz Seville i za pariški klub je odigrao 24 utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Matej22☮ 29.05.2023.

    Žalosno takva karijera i onda ovo užas

  • potvrda za sve 29.05.2023.

    Ružno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare