To je to što me zanima!

Deulofeu upozorio: Pun sam samopouzdanja pred Hrvatsku

Hrvatska će u utorak (18.45) ugostiti moćne mlade Španjolce na Rujevici u sklopu kvalifikacija za U-21 EP. A njihov najbolji nogometaš jučer je zabio hat-trick Gruziji
Vidi originalni članak

Najvažnije je da smo osvojili tri boda jer kvalifikacije su počele biti komplicirane, rekao je Gerard Deulofeu nakon jučerašnje uvjerljive pobjede U-21 reprezentacije Španjolske protiv Gruzije.

A upravo je nogometaš Evertona i bivša nada Barcelone bio raspoložen. Deulofeu je zabio 'hat-trick' u pobjedi 5-0, a već nakon pola sata dva je gola utrpao Gruzijcima. Sve je zaključio golom pet minuta prije kraja utakmice.

- Prošlo je dosta vremena od mog posljednjeg 'hat-tricka', ali, kao što sam rekao, važnije je da smo mi osvojili tri boda. Sad u Hrvatsku putujem s puno više samopouzdanja - dodao je Deulofeu.

Španjolci na Rujevici gostuju u utorak, a utakmica je na rasporedu u 18.45. Mali 'kockasti' imaju četiri čiste pobjede iz četiri utakmice i na vrhu su tablice s 12 bodova i gol razlikom 12-0. Iza Gračanovih igrača je Španjolska s dva boda manje te Švedska s utakmicom i pet bodova manje. No Hrvatskoj utakmice s dva najveća konkurenta tek slijede.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rvp444 13.11.2015.

    strasan igrac, ne znam sto je poslo krivo ali trebao je biti u barceloni u najgorem slucaju zamjena trojcu u napadu vec sad

  • Marko Pejić 13.11.2015.

    on je najbolji u Evertonu ,on i lukaku

  • Chris_McCandless 13.11.2015.

    Znam da je već ofucano pljuckanje po HRT-u zbog (ne)prijenosa, ali nitko me ne može uvjeriti da će babe na kauču umrijeti ako propuste epizodu sapunice. Pa ovo su barem po imenima možda 2 najbolje ekipe svijeta, pune zvijezda u najvećim svjetskim klubovima, a nacionalna televizija ne može prenositi utakmicu nacionalnog tima u borbi za EP. Istovremeno i smiješno i žalosno da pored pretplate i 4 HRT programa moram hvatati stream na netu ili arenu po kafićima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare