To je to što me zanima!

Di Canio plaća igrače iz svog džepa: Ja želim pobjeđivati!

Kada umrem, imat ću nešto manje novaca, ali ću pobijediti kao trener, rekao je menadžer engleskog trećeligaša Swindona koji iz svog džepa želi platiti igrače...
Vidi originalni članak

Kontroverzni Talijan Paolo di Canio, menadžer engleskog trećeligaša Swindona, odlučio se na nesvakidašnji potez. Ponudio je da iz vlastitog džepa plati 30 tisuća funti kako bi zadržao igrače koji su na posudbi u klubu.

Naime, predsjednik kluba William Patey kazao je kako neće trošiti novac u siječnju, a upravo ovih dana istječe posudba trojice igrača – Johna Bostocka iz Tottenhama, Chrisa Martina iz Norwicha te Dannyja Hollandsa iz Charltona. 

– Dat ću svoj novac da ih zadržim. Potrošit ću 20-30 tisuća funti da ostanu što duže jer želim da pobjeđujemo. Kada umrem, imat ću nešto manje novaca, ali ću pobijediti kao trener. Potrošio sam toliki novac na pravne savjetnike u prošlosti pa možete zamisliti koliko bih potrošio na nogometaše – rekao je Di Canio.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • _EldOradO_ 09.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • aragon 09.01.2013.

    bio je zelja BBB kao igrač, dok je igrao za lazio ,Mamicu dovedi ga u dinamo kao trenera

  • StjepanCR7 09.01.2013.

    Ljepo je vidjet da se neko bavi nogometom a da to nije samo iz novca i interesa svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare