To je to što me zanima!

Real rutinski s Malagom, Barca je tek remizirala kod Osasune

Real Madrid u devetom kolu Primere lakoćom je pobijedio Malagu na Bernabeuu 2-0 golovima Di Marije i Ronalda. Barcelona je odigrala bez golova protiv Osasune
Vidi originalni članak

Deveto kolo španjolske Primere otvorio je u subotu poslijepodne Real Madrid, koji je na svojem Santiago Bernabeuu došao do rutinske pobjede nad Malagom 2-0.

'Kraljevski klub' bio je apsolutno dominatna momčad, a samo sjajni golman Caballero spasio je Malagu od uvjerljivijeg poraza. U prvom poluvremenu mreže su mirovale, a odmah na početku nastavka Real je poveo preko Angela Di Marije koji je u namjeri da ubaci na glavu Cristiana Ronalda zabio za 1-0 u 46. minuti.

Pobjedu je potvrdio sam Ronaldo golom iz penala u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Luka Modrić u igru je ušao u 73. minuti zamijenivši Isca.

Barci tek 'nula' kod Osasune, poraz Atletica

Nakon stopostotnog učinka u prvih osam kola Barcelona je ostvarila prvi remi ove sezone u Primeri. Stigao je na gostovanju kod Osasune odigravši bez golova. Katalonci nisu uspjeli naći rješenje za momčad s donjeg dijela tablice, a nije pomogao ni ulazak Lea Messija u 68. minuti utakmice.

Atletico Madrid je propustio priliku zasjesti na vrh Primere jer je na gostovanju u Barceloni izgubio od Espanyola 1-0 autogolom golmana Thibauta Courtoisa.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • micek 23 20.10.2013.

    Jel Modrič u zadnjih 17 minuta imao najviše točnih dodavanja??

  • sharingan no kakashi 20.10.2013.

    gdje osasuna prosipa bodove, pa to je strasno

  • TomislavPešut-Keby 20.10.2013.

    bas sam htjelo da atletico ode na 1 mjesto..a sa druge strane mi je drago zbog njihovog golmana koji je primio onakav gol..lik se ufuro nest previse..sam za sebe izjavio kako je medu top 5 golmana..eo ti sada po nosu...ta jedna greska te moze nakraju kostat prvenstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare