To je to što me zanima!

Di Maria: Lažu! Nisam htio otići iz Real Madrida, a morao sam...

U Realu su htjeli prikazati tako da ispada kako ja želim otići, ali to jednostavno nije tako. Morao sam otići, ali to nije bila moja želja, napisao je u pismu Angel di Maria
Vidi originalni članak

Angel di Maria u utorak je pozirao s dresom Manchester Uniteda. Argentinca je engleski klub platio 75 milijuna eura. Niti jedan klub s otoka nije dao više za jednog igrača. Chelsea je držao rekord iz 2011. kad je dao 62 milijuna eura za Torresa.

Di Maria se pismom obratio navijačima Reala objasnivši im kako nije bila njegova želja spakirati stvari i otići iz kluba. Pismo je prenijela španjolska Marca.

- Moj ciklus u Realu došao je kraju. Nemoguće je u nekoliko redaka opisati sve što sam doživio. Imao sam čast nositi Realov dres četiri godine i ponosan sam. Nažalost, morao sam otići, a to nije bila moja želja - počeo je Di Maria i nastavio:

- Nakon osvajanja Lige prvaka otišao sam na SP u Brazil. Nadao sam se da ću dobiti povjerenje ljudi u Realu. Puno je laži izrečeno. Samo sam tražio da budu fer. Mnoge od tih stvari nemaju nikakve veze s mojom plaćom. U klubu su htjeli prikazati stvar tako da ispada kako ja želim otići, ali to jednostavno nije tako - napisao je Di Maira. 

Real je tvrdio kako Argentinac odbija potpisati novi ugovor jer se ne slaže s visinom plaće. Uskoro je završio na klupi, a potom i u drugom klubu. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • NerkoAlagić 28.08.2014.

    zanimljivo kako svi znaju zašto je tko otišao i tko koga prodao..od makelelea,ozila sad di marie itd..rekla kazala.....a real i dalje osvaja..ah da vjerovatno kupuje naslove..

  • MrHorilij21 28.08.2014.

    Neka si ti otišao za ovakve dobre pare, sad fino napadača nekog i mirni smo 3-4 godine

  • dobro jutro 28.08.2014.

    Pa odmah su rekli da za njega nema mjesta,nisu niti govorili da on zeli otici,jer kupili su Jamesa i logicno treba taj novac namiriti Po meni su napravili takvu gresku da ce izgubiti sve zacrtano u ovoj godini,barem sudeci po ove dvije -tri utakmice,jer Ronaldo i Bale jedva su se slozili,sad James izmedju, tesko se Modricu i Krossu odluciti kome dati loptu,trebace vremena da se uigraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare