To je to što me zanima!

Di Matteo uvjeren da će dobiti otkaz nakon finala Lige prvaka

Di Matteo se nakon razgovora s čelnicima Chelseaja uvjerio da je samo privremeno rješenje. Duboko je razočaran nakon što je napravio čudo, kaže izvor blizak klubu
Vidi originalni članak

Menadžer Chelseaja Roberto Di Matteo u strahu je od mogućeg otkaza u klubu. Talijanski strateg, koji je odveo Londončane u finale Lige prvaka uvjeren je da će mu vlasnik Roman Abramovič otkazati suradnju po završetku sezone.

Iako je Di Matteo na korak do osvajanja dvostruke krune (osvojio FA Cup), ni europski naslov mu neće garantirati ostanak na Stamford Bridgeu. Sunov izvor blizak Chelseaju potvrdio je da Talijan ne vjeruje u ostanak.

- Pokušavao je razgovarati s klubom o nadolazećim treninzima za sljedeću sezonu, no ukratko je odbijen. To ga je uvjerilo da je samo privremeno rješenje za menadžera, odrađujući posao dok se ne nađe dugoročni trener. Duboko je razočaran nakon što je napravio čudo otkad je u ožujku zamijenio Andrea Villas-Boasa. Dva finala Kupa veliki je uspjeh nakon što je preuzeo onaj nered.

U Engleskoj se već počelo nagađati o Di Matteovoj zamjeni. Spominju se imena Pepa Guardiole, Laurenta Blanca te Fabija Cappela. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • reds8 10.05.2012.

    ista stvar kao i avram grant..uveo je chelsea u finle..i onda otkaz,,

  • ministar.. 10.05.2012.

    Ima ljudi koji se srame bunkera.Takav je Abramović.Bilo kakav prolaz sa bunkerom je sramota.

  • Firefox_1 10.05.2012.

    Šteta, odličan trener. Trebao bi ga Mamić dovesti u Dinamo ako stvarno voli Dinamo koliko se kune. Barem se ne bi obrukali i LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare