To je to što me zanima!

Di su pare? U kafani! Optužili su srpsku seksi predsjednicu

Josipa Ivanković preuzela je KK Spartak iz Subotice 2015. i postala prva predsjednica košarkaškog kluba u Srbiji. Tri godine kasnije protiv nje su podigli kaznenu prijavu zbog sumnje da je trošila novac kluba
Vidi originalni članak

Srpska košarka 2015. dobila je prvu predsjednicu, atraktivna Josipa Ivanković preuzela je KK Spartak iz Subotice. Lijepa i uspješna predsjednica, klub je bio u vrhu, prvi put nakon 20 godina izborio je završnicu Kupa Radivoja Koraća... Ma prava idila!

No tri godine kasnije klub je u blokadi, predsjednica je podnijela ostavku, a nadzorni odbor kluba kaznenu prijavu protiv nje.

Sumnjiče je da je neovlašteno tijekom 2016. i 2017. kako pokazuju računi iz ugositeljskih objekata, podizala novac i oštetila klub. 

Prema podacima Narodne banke Srbije, račun KK Spartaka u blokadi je od 1. studenog prošle godine na iznos od gotovo 800.000 dinara.

Josipa je odbacila sve optužbe, a trenutno je članica odbora u skupštini grada Subotice, izabrana na listi oporbenog Pokreta za građansku Suboticu, što joj je drugi mandat u Skupštini.

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DraženMuhvić 27.03.2018.

    Kako ono kod nas brane razne savjetnike, tako ću i za nju reći: neka je trošila, ali je i drugima dala...

  • JM 27.03.2018.

    S obzirom na to da se zove Josipa, uopće me ne čudi što je ukrala. Sigurno je Hrvatica. Stari joj je sigurno bivši HDZ-ovac.

  • Amg 27.03.2018.

    moze meni pokositi travu. i mene. i dam joj 800 hiljada

Komentiraj...
Vidi sve komentare