To je to što me zanima!

Diego Costa brzo se uklopio; Fellaini donio pobjedu Unitedu

Chelsea je s 2-0 pobijedio Real Sociedad uz dva gola svojeg novog napadača, dok se Manchester United na Old Traffordu predstavio navijačima s 2-1 protiv Valencije
Vidi originalni članak

Jose Mourinho nije morao dugo čekati da Diego Costa počne zabijati na Stamford Bridgeu. Novi napadač Chelseaja u prvoj utakmici na domaćem stadionu zabio je dva gola u pobjedi protiv Real Sociedada (2-0) u prijateljskom susretu. 

Costa je svoj dio posla odradio već u prvoj i sedmoj minuti, a nakon sat vremena prepustio je svoje mjesto Fernandu Torresu. Kolega iz reprezentacije nije se upisao u strijelce, jedinu pravu priliku poslao je glavom preko gola u drugom poluvremenu. 

Manchester United također se pobjedom predstavio domaćim navijačima. Na Old Traffordu su igrači Louisa van Gaala pobijedili Valenciju s 2-1, u susretu u kojem su sva tri gola pala poslije odmora. 

Poveo je United preko Fletchera u 49. minuti, Rodrigo je izjednačio u 71., a konačnih 2-1 postavio Fellaini u sudačkoj nadoknadi. Iako je Manchester imao 64 posto posjeda lopte, u okvir gola uputio je samo dva udarca i oba realizirao.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • KTBFFH ZG 13.08.2014.

    Kako trpa ovaj Costa. Samo neka tako nastavi i kada pocne sezona i super. Stvarno Chelsea ima momcad jaku. KTBFFH!! :)

  • miki-mili 13.08.2014.

    cuj ovog Lewa i Mandzo se mogu usporedit...Barca,jesi ti ikad gledao Lewu kako igra,nebo i zemlja prijatelju izmedju njih dvojice...Lewa je Ferrari a Mandzo Fiat...To je prava usporedba

  • NikoManojlović 13.08.2014.

    a van goal se zeli risiti fellainia

Komentiraj...
Vidi sve komentare