To je to što me zanima!

Costa, vatrogasni aparat i kaos na treningu Atletico Madrida...

Costa je uletio u trening centar, uzeo odjeću Hernandezu dok se ovaj tuširao, poslagao ju je na pod i posudio vatrogasni aparat. Hernandez je izašao pogledati što se događa pa je vratio Costi na parkiralištu
Vidi originalni članak

Diego Costa oporavlja se od ozljede i neće igrati do veljače.

A kad Diego Costa ima viška slobodnog vremena, to obično nije dobro za one koji su mu blizu.

Tako je nakon treninga u četvrtak u kampu Atletico Madrida upao u svlačionicu i dok se Lucas Hernandez tuširao, uzeo mu je odjeću. Izašao je, poslagao odjeću na pod i uzeo aparat za gašenje požara.

Kad su Hernandezu rekli da mu Costa 'farba' odjeću, izletio je u boksericama.

Dobro, nije da se baš iznenadio, to je ipak Diego Costa. Ali pobrinuo se da sve ne ostane na tome. Uzeo je aparat za gašenje požara i krenuo prema parkiralištu pa je i Diegov automobil dobio svoje.

POGLEDAJTE VIDEO

Braco, diži se!

Ovakve spačke nisu ništa čudno za Diega Costu, koji je na Staru godinu uzeo lonac, u njega natrpao petarde i stavio ga kraj usnulog brata. Ovaj se digao kao da je počeo treći svjetski rat, a Costa je umirao od smijeha.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sjajna je atmosfera u Atletico Madridu. Kako i ne bi bila, 'rojiblancosi' su na drugom mjestu, pet bodova iza Barcelone i pušu Kataloncima za vrat.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_432191 25.01.2019.

    Zdrava atmosfera

  • the devil 25.01.2019.

    Conte, jesi se pokazao kao trener kad si ga otjerao iz chelsea... 10 morata nisu kao jedan costa..

  • It's kišing 25.01.2019.

    Ovaj Costa je jedan od prgavijih igrača današnjice...a kad bi se npr. našao oči u oči sa Zlatanom, mislim da bi Costi trebale pelene...

Komentiraj...
Vidi sve komentare