To je to što me zanima!

Diego: Ivan Klasnić je moj omiljeni suigrač u Werderu

Stvarno mi je bilo jako drago kad se vratio. Ivan nije samo naš važan igrač, već i jedan od mojih najdražih suigrača, rekao je Brazilac
Vidi originalni članak

Werderov Brazilac Diego gostovao je na službenoj internetskoj stranici Uefe, gdje je odgovarao na pitanja čitatelja, a među njima i na ona o hrvatskom napadaču Ivanu Klasniću.
Što mislite o povratku Ivana Klasnića nakon bolesti koja mu je ugrozila karijeru, i da li se vas dvojica dobro slažete na terenu, pitao je čitatelj Uefine stranice iz Zadra…
- Bila je to Ivanova osobna pobjeda. Stvarno mi je bilo jako drago zbog njega. Ivan nije samo naš važan igrač, već i jedan od mojih najdražih suigrača!
Na pitanje da li bi radije osvojio naslov u Bundesligi ili Kup Uefe, Brazilac je odgovorio:
- Stvarno ne znam odgovor, oba natjecanja su važna. Bilo bi sjajno kad bismo nešto osvojili, a ja bih najviše volio i jedno i drugo.
Kanite li ostati u Werderu i sljedećih godina?
- Da, jer sam stvarno sretan i zadovoljan u tom klubu.
Zabili ste mnogo spektakularnih golova u karijeri. Koji vam je najdraži?
- Rekao bih da je to gol koji sam prošle sezone postigao protiv Alemannije Achen, kad sam poentirao s više od 60m. Igrala se završnica utakmice, njihov vratar je nakon kornera došao naprijed kako bi pokušao postići gol. Dokopao sam se lopte i lobao ga iz velike daljine.
Brazilac, koji je u njemačkom prvenstvu postigao 10 golova i sedam asistencija, dodao je da mu je drago što se veliki klubovi zanimaju za njega.
- To znači da su prepoznali moj rad i mogućnosti - zaključio je Diego.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Arsenalgirl 29.02.2008.

    wow.... a di vi vidite da je čovjek rekao da mu je on NAJDRAŽI suigrač???? haaa????

Komentiraj...
Vidi sve komentare