To je to što me zanima!

Diego poslije napetog vikenda otkrio tko ga je totalno očarao

KAKAV JE TO IGRAČ! Veliki Diego Armando Maradona ostao je u čudu zbog igre našeg Marina Čilića u sva tri dana velikog finala u Areni. Misli da je Marin bio fenomenalan, barbarski raspoložen
Vidi originalni članak

Diego Maradona proživio je vrlo intenzivna tri dana u Hrvatskoj prateći svoju Argentinu u finalu Davis Cupa.

Njegovi su miljenici bili gotovo poraženi, u subotu je Hrvatska imala 2-1, da bi u nedjelju Marin Čilić vodio 2-0 u setovima te bio nadomak potvrde pobjede.

No, tada je nažalost uslijedio čudesan preokret. Marin je poražen od Del Potra u velikoj drami, a Ivo Karlović nije imao rješenja kako protiv Federica Delbonisa.

Putem svog Facebook profila podijelio je impresije o doživljenom, iako smo puno toga mogli i sami zaključiti prateći njegove šarolike reakcije. 

Na ovaj je način inspirirao gotovo poraženu tenisku ekspediciju:

- Kada sam stigao, nisam se želio brijati. Tražio sam potvrdu s neba, od mog starog, da ovaj finale odigram bez britvice. A onda je Delbonis izgubio, Del Potro vratio, a parovi donijeli zid. Tada se dogodio preokret. Dečki su ostali na terenu s maserom, a ja sam bio na osmom katu, zajedno s Pellom, Delbonisom i ostalim dečkima. Počeo sam im pričati o nogometu, o pobjedama, o argentinskoj slavi. Želio sam im usaditi samopouzdanje koje je nakon gubitka parova silno palo. Tu se dogodilo čudo.

Posebno je oduševljen našim prvim reketom:

-  Protiv Delbonisa Marin Čilić je igrao barbarski i ratnički, u parovima je briljirao, ali posljednjeg dana gledao sam čovjeka koji nije zaslužio biti Top 10, već Top 5 igrač! Bio je fantastičan, izmučio je Del Potra. Ubijao ga je i razbijao. Izvrstan servis, strašna igra. Bio je to meč pobjednika koji je nama donio slavu, a Hrvatima tugu. No, nije umanjio Čilićevu veličinu, cijeli vikend bio je fantastičan.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • inidlaM 30.11.2016.

    Najbolji igrač svih vremena uz Ronaldinha je naš Maradona!

  • zagro 30.11.2016.

    mene je totalno očarao del potro koji se izvukao iz ponora,a ne čilić koji je izgubio dobiveno...

  • kbr 30.11.2016.

    bravo Diego! bravo Marine! a bravo i za Juan-Martina

Komentiraj...
Vidi sve komentare