To je to što me zanima!

Dijaković objavio da se Soldić bori za pojas pa rekao da se šali

Koliko vidim na društvenim mrežama, svi su prenijeli tu borbu, rekao nam je Ivan Dijaković o mogućoj borbi Soldića protiv Khalidova. Ipak, to je na kraju bila prvotravanjska šala...
Vidi originalni članak

Iako smo o tome pisali, kao i mnogi renomirani borilački mediji, moramo demantirati vijest kako će u kavez 24. travnja ući Roberto ‘Robocop Soldić (26, 18-3) protiv Mameda Khalidova (40, 35-7-2) za titulu srednje kategorije.

Roberto Soldić i Mamed Khalidov tako se na kraju ipak neće boriti, a ta vijest se pojavila u hrvatskom medijskom prostoru nakon što je UFD Gym, čiji je Soldić član, objavio kako će doći do borbe između ovog dvojca. Soldić ima pojas u velter kategoriji, Khalidov u srednjoj, pa je ovo trebao biti spektakl.

Dijakovića smo kontaktirali da provjerimo navode poljskih medija, a on ih nije demantirao.

- Koliko vidim na društvenim mrežama, svi su prenijeli tu borbu - rekao nam je Dijaković. 

Nedugo nakon toga KSW je demantirao borbu, na kraju je i sam Dijaković na Instagramu objavio da je sve bila prvotravanjska šala. 

Bila je ovo očito jedna neslana šala Soldićeva menadžera Ivana Dijakovića, a ova je borba i više nego moguća pa je samim time tako i sve shvaćeno. No, očito ljudi imaju različit smisao za humor, a mi ovu borbu nećemo gledati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GeneralPraljakUskoplje 02.04.2021.

    Ovo mi je bio preglup potez . Svi ocekivamo tu borbu zatosto je neizbježna i onda se ovako razocaraš .... niije baš tema za sprdnju

Komentiraj...
Vidi sve komentare