To je to što me zanima!

Dijamant odlazi: Pescara je za Vukušića ponudila 4 milijuna €

Talijanska Pescara za Hajdukova kapetana nudi četiri milijuna eura. Prodaja bi napunila blagajnu. Talijani pišu kako je sportski direktor Pescare otputovao u Split
Vidi originalni članak

Novi talijanski prvoligaš Pescara želi Antu Vukušića. Kupili bi napadača, a prodajom najboljeg igrača Hajduk bi si kupio malo mira. Lokalni medij Ilcentro.gelocal.it piše da je Daniele Delli Carri, sportski direktor Pescare, otputovao u Split. Ondje bi se trebao naći s čelnicima Hajduka i pregovarati o prodaji kapetana “bijelih”.

Nakon plasmana u 1. ligu talijanskog nogometa Pescara je već dovela 15 igrača. Posljednji su Johnatas iz Bresice i Slovak Vladimir Weiss iz Manchester Cityja. Johnatas je brazilski napadač, visok i snažan te trener Giovanni Stroppa smatra kako bi brzi Ante Vukušić bio idealan partner u napadu.

- Klub mora prodavati igrače kako bi mogao opstati. To je realnost, svake godine netko odlazi - rekao je Vukušić.

Ako Hajdukov napadač zaista pojača Pescaru, bio bi najskuplje pojačanje talijanskog kluba ove sezone. Za Vladimira Weissa i golmana Mattija Perinu platili su po 2,5 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • MillD 19.08.2012.

    Pescara iduće godine u sredini Serie A bez problema. Vladimir Weiss odličan dribler, došao iz City-a, Vukušića već znate kakav je a Pescara je dobar klub za razvijanje talenata gdje glavni talijanski klubovi šalju najtalentiranije juniore na posudbe.

  • juppy 19.08.2012.

    kad prodajete igrače tražite koji savjet od mamića

  • juppy 19.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare