To je to što me zanima!

Dilaver: Uvijek nas masakriraju u Osijeku, suđenje katastrofa...

Velika sramota što se tiče suđenja. Uvijek isto kad dođemo ovamo, moramo odmah požutjeti, što više žutih... Uvijek dođemo ovdje spremni za pobjedu i onda nas masakriraju, požalio se Emir Dilaver
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama izgubili su na teškom gostovanju u Gradskom vrtu. Osijek je bio bolji za gol Mirka Marića iz penala kojim su Osječani preskočili Rijeku na ljestvici i sada su vrlo blizu drugoplasiranom Hajduku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susret su obilježila čak tri crvena kartona, a sva tri dobio je Dinamo. Prvi je pocrvenio Emir Dilaver, zatim Petar Stojanović pa trener Nenad Bjelica.

- Velika sramota što se tiče suđenja. Uvijek isto kad dođemo ovamo, moramo odmah požutjeti, što više žutih, a onda kad treba da nam daju crveni, kažu mi da nije bio drugi žuti, bio sam već na lopti... Onaj prvi je OK, ali ovaj drugi... Ja sam njega imao na ramenu, a kako se on spustio nabio se na moju ruku. Da sam ja njemu zavalio lakat, nisam. Ali sudac ima VAR, može to koristiti i to se koristi kad je crveni - isprovociran je odlukama sudaca bio stoper Dinama pa dodao za SN:

- Kad je i za drugi žuti, može koristiti. To on zna, kao što zna i da je morao dati žuti karton za onaj prekršaj na Ademiju. Ali on koristi samo kad on hoće i svaka mu čast. Uvijek dođemo ovdje spremni za pobjedu i onda nas masakriraju.

Podsjetimo, sudac Mario Zebec prvo je dosudio penal nad Ademijem kada ga je srušio Žaper, a nakon pregleda VAR snimke odluku je promijenio i dosudio slobodni udarac na rubu šesnaesterca.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Samarsa 17.02.2020.

    Ne bih da ispadne neka velika teorija zavjere, ali ajmo ovako, par dana uoči susreta "prepirka" na društvenim mrežama, nakon toga Hajduk izgubi u Koprivnici, a Dinamo dolazi Osijeku kojem ta 3 boda život znače u borbi za 2 mjesto, Dinamo I dalje ostaje na +12, a Osijek se vraća u utrku. Sve ovo će se zaboraviti za par dana. Realno ni jedni ni drugi nisu pokazali ništa.

  • FASTT 17.02.2020.

    Ko se javlja mesar

  • mija munja 17.02.2020.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

Komentiraj...
Vidi sve komentare