To je to što me zanima!

Diletta intervjuirala Rakitića: 'Ovo mu je najteži intervju ikad'

Dilettu na Instagramu prati devet milijuna ljudi, a nedavno se vratila novinarstvu nakon što je rodila kćerkicu Ariju koja je nastala kao plod ljubavi s golmanom Lorisom Kariusom
Vidi originalni članak

Diletta Leotta najpopularnija je sportska novinarka na svijetu. Tu titulu stekla je zahvaljujući predanom i marljivom radu. Ugostila je brojne zvijezde, a pokazala je i nogometne sposobnosti s mikrofonom u ruci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanosna Talijanka specijalizirala se za Serie A, ali protekli vikend je pratila vrući derbi mrskih rivala iz Andaluzije u kojem je Sevilla na domaćem terenu remizirala s Betisom (1-1). Sjajnu utakmicu odigrao je Ivan Rakitić, koji je zabio fantastičan gol za bod svoje momčadi, a nakon utakmice je došao pred mikrofon talijanske novinarke.

Diletta je objavila nekoliko fotografija s utakmice pa tako i jednu s bivšim hrvatskim reprezentativcem. Fanovi su je obasuli 'lajkovima' i komplimentima, a jedan komentar je dobio najveću pozornost.

- Ovo je najteži trenutak Rakitićeve karijere - napisao je jedan korisnik. 

Dilettu na Instagramu prati devet milijuna ljudi, a nedavno se vratila novinarstvu nakon što je rodila kćerkicu Ariju koja je nastala kao plod ljubavi s golmanom Lorisom Kariusom. 

- Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobro došla, Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti - napisala je emotivna Talijanka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • arow 16.11.2023.

    Nije popularna po novinarstvu to je sigurno

  • Dr. Aurelio 15.11.2023.

    Puno bolja kolegica maria arreghini

  • raptor672 15.11.2023.

    punjene paprike

Komentiraj...
Vidi sve komentare