To je to što me zanima!

Diletta Leotta ponovno 'golica' maštu: Izbacila grudi za intervju

Jedna od najatraktivnijih sportskih voditeljica Diletta Leotta ponovo je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama objavivši video prije intervju u kojem se nije libila pokazati duboki dekolte
Vidi originalni članak

Talijanska ljepotica Diletta Leotta (29) sportska je novinarka i zvijezda talijanskog DAZN-a koja na društvenim mrežama nerijetko zagolica maštu svojim obožavateljima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Diletta Leotta kao sirena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na njezinom rado posjećenom Instagram profilu, objavila je video gdje se pojavila u iznimno atraktivnom izdanju. Diletta je za intervju na radiju odlučila odjenuti usku crnu majicu s dubokim dekolteom kako bi istaknula grudi. 

Na društvenim mrežama prati ju nevjerojatnih 7,6 milijuna ljudi gdje je njezin partner nedavno objavio zajedničku fotografiju potvrdivši njihovu ljubavnu vezu na koju se sumnjalo i prije. 

Talijansku novinarku povezivalo se i s Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je prema talijanskim medijima navodno proslavila Novu godinu te ga je na kućnom pragu dočekala oko 21:20 nakon čega su se, dvadesetak minuta iza ponoći, ugasila sva svjetla.

Na kraju se ispostavilo da je njihov odnos prije svega prijateljski i poslovni, te da je turski glumac Can Yaman, inače jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta, ukrao Dilettino srce. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • wooly 27.03.2021.

    Kak sam več rekal imal sam i boljih al i puno gorih.

  • Danko Ziza 27.03.2021.

    a sta ce s takvim tijelom... najbolje da ga pokrije...🤣

  • Čigolino_Mučačo 27.03.2021.

    Mislite izbacila silikone?

Komentiraj...
Vidi sve komentare