To je to što me zanima!

Diletta prekinula sa Scardinom pa otišla na večeru sa Zlatanom

Sama činjenica da radi sa Zlatanom nakon prekida sa Scardinom dovoljna je da talijanska mašta proradi '100 na sat' i krenu priče o aferi, a Diletta i Ibra su sve dodatno podgrijali izlaskom na večeru u Milanu
Vidi originalni članak

Ako u Italiji nešto želite izreklamirati teško da se može odabrati bolje 'manekene' od dueta Diletta Leotta (28) & Zlatan Ibrahimović (38).

Sportska novinarka i nogometaš AC Milana složili su reklamu u kojoj se možda vidi da Zlatan nije najbolji glumac na svijetu, ali to ionako nije razlog milijunima klikova na jednominutni video...

VIDEO: Zlatan trenira Dilettu od jutra do mraka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Apeninski mediji već tjedan dana bruje o tome kako su Diletta i boksač Daniele Scardina, mnogima poznatiji kao 'King Toretto', okončali svoju dugu vezu jer se zbog obveza ionako gotovo ni ne stignu viđati.

Leotta i Ibrahimović su snimili reklamu u kojoj je on personifikacija osobnog trenera koji svoju klijenticu umara prije spavanja, a onda i dočekuje uz prvu jutarnju kavu.

Već je sama činjenica da radi sa Zlatanom nakon prekida sa Scardinom dovoljna da talijanska mašta proradi '100 na sat' i krenu priče o aferi, a Diletta i Ibra su sve sami dodatno podgrijali izlaskom na večeru u Milanu.

Naravno, i to je vjerojatno bio samo marketinški potez jer Zlatan je zbog milijun stvari već godinama u fokusu svjetskih medija, ali - nikad zbog izvanbračnih afera. Obožava svoju suprugu Helenu Seger i slobodno vrijeme uvijek provodi s obitelji, Helenom i sinovima Maximilianom i Vincentom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Furest ZD 24.07.2020.

    Diletta okida!

  • Busi 23.07.2020.

    Da, ali opet očigledno je da je radila plastične operacije, to se ne može tek tako zanemariti, puno bi veću i psihičku i fizičku vrijednost imala da radila plastične operacij3.

  • Boycie1 23.07.2020.

    Toretta majka nemoze prepoznat od tetovaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare