To je to što me zanima!

'Dimitrov je letio kao da je taj dan popio osam Red Bullova!'

Nadam se da nisam zaražen, no nikad ne znaš. Uostalom, bilo je tu rukovanja, "petica", slikanja, pričanja. Očekujem da će cijeli klub, nakon ovoga morati na testiranje, rekao je igrač KK Zadra Karlo Uljarević
Vidi originalni članak

Taj dan, kada je igrao košarku, prštio je od energije, kao da je na osam Red Bullova. Već sljedeći dan, u meču s Ćorićem, bio je potpuna suprotnost. Baš je loše izgledao. Znam i na televiziji pogledati njegove mečeve i nikad nije izgledao tako tjelesno nemoćno, rekao je za Večernji list Karlo Uljarević, igrač KK Zadra i suigrač bugarskog tenisača Grigora Dimitrova s revijalne utakmice u sklopu Adria Toura. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od nas seniora tu utakmicu igrali smo Gilbert, Planinić, Palokaj i ja. Zasad se osjećam dobro, nemam nikakvih simptoma i nadam se da nisam zaražen, no nikad ne znaš. Uostalom, bilo je tu rukovanja, "petica", slikanja, pričanja. Očekujem da ćemo svi mi igrači Zadra, a zapravo i cijeli klub, nakon ovoga morati na testiranje - rekao je i potvrdio da nije bio čest gost na samim teniskim terenima Višnjika.

SLUČAJ ADRIA TOUR U ZADRU Đoković se jedini nije testirao u Zadru: 'Neće me prisiliti da se cijepim protiv korona virusa...'

- Uživao sam gledao samo jedan dan kada su bile kvalifikacije, a ostalo sam pratio na televiziji. Ispada da je i bolje da nisam išao u onu masu ljudi. Pa tu je ovih dana prošlo 15-20 tisuća ljudi koje nitko nije testirao. Mi smo zapravo prebrzo otvorili granice jer ove nove zaraze donijeli su nam stranci. I zato mi nije jasno zašto i ovi tenisači i njihovi timovi nisu bili testirani prije ulaska u Hrvatsku ili po dolasku. Pa ipak su oni došli iz Srbije koja još uvijek ima visoke brojke zaraženih - zaključio je Zadrov prvotimac.

ČILIĆ, ĆORIĆ, VEKIĆ ČEKAJU NALAZE Tenisači hitno testirani: U Zadru pojačavanje mjera, oformit će se i tim stručnjaka protiv virusa

Kao i ostalim sportašima, tako su i Karlu počeli 'normalni' treninzi, a bude li morao u samoizolaciju sav trud će otići u vjetar. 

- Najteže od svega bit će mi ako budem morao u izolaciju, ako 14 dana neću moći iz stana pa tako niti na treninge, a iza mene je više od mjesec dana kvalitetnih treninga. Kada je sve ovo s koronavirusom krenulo, pridržavao sam se mjera i gle što se dogodilo - kazao je Uljarević.

EPIDEMIOLOG KAIĆ OBJASNIO: Družio se sa stotinama djece: 'Zarazio ih je ako ih je ljubio'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 22.06.2020.

    Nije on letio nego ste vi iz kk zadra formom zreli za transfer u kk lišane gornje

  • lajd 22.06.2020.

    Nema nam spasa

  • Captain Obvious 22.06.2020.

    zadnji trzaji su mu to bili, sad ce ga ova viruscina pokositi do neprepoznatljivosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare