To je to što me zanima!

Dimitrov zaražen, a na popisu za Thiemov turnir u Austriji...

Dimitrov je još uvijek na popisu gostiju austrijskog tenisača Dominica Thiema, koji je i suorganizator turnira, no to ne znači da će bugarski tenisač nastupiti u Austriji jer će organizatori zatražiti negativan test prije nastupa
Vidi originalni članak

Nijemac Jan-Lennard Struff zamijenit će hrvatskog tenisača Bornu Ćorića, koji se na humanitarnom turniru u Zadru Adria Tour zarazio korona virusom, na predstojećem ekshibicijskom turniru Thiems7, koji počinje u Kitzbühelu 7. srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Grigor Dimitrov igra košarku u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na ovom tunriru trebao je nastupiti i Bugarin Grigor Dimitrov koji je prvi od tenisača bio pozitivan na korona virus u Zadru. Dimitrov je još uvijek na popisu gostiju austrijskog tenisača Dominica Thiema, koji je i suorganizator turnira, no to ne znači da će bugarski tenisač nastupiti u Austriji jer će organizatori zatražiti negativan test prije nastupa, izvještava austrijska agencija Apa.

MENADŽER GA BRANI Dimitrov nije kriv za zarazu, sve je krenulo iz Beograda: 'Nitko mu nije ponudio da se testira'

Osim Dimitrova i Ćorića u Zadru su se korona virusom zarazili i srpski tenisači Novak Đoković i Viktor Troicki.

Na turniru u Kitzbühelu će, osim trećeg tenisača svijeta Thiema, nastupiti i Talijan Matteo Berrettini (8. na ATP ljestvici) i Francuz Gael Monfils (9.). Na popisu su i Rusi Andrej Rubljov (14.), Karen Hačanov (15.), Dimitrov (19.) i Nijemac Struff (34.).

Turnir ima nagradni fond od 300.000 eura, a u skladu s mjerama za sprječavanje širenja korona virusa bit će otvoren za 500 gledatelja. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare