To je to što me zanima!

Dinamo će iz Berna prenositi HRT, uzvrat na Planet Sportu

Nakon što je njihove četiri dosadašnje utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka prenosila Arena Sport, "modri" će u play-offu biti na programima nacionalne televizije i novog kanala u vlasništvu Vipa
Vidi originalni članak

Nakon uspješno apsolviranih Hapoel Be'er Sheve i Astane, hrvatskog prvaka Dinamo do ulaska u fazu po skupinama Lige prvaka dijeli još samo švicarski prvak Young Boys.

"Modri" nastavljaju s ritom odigravanja utakmica tijekom tjedna i za vikend, novi europski ispit slijedi već u srijedu, 22. kolovoza, kada će hrvatski prvak gostovati u Bernu, dok je uzvrat u utorak, 28. kolovoza u Zagrebu.

Kao što je od ranije poznato, tradicionalni termin Lige prvaka u 20:45 od ove sezone odlazi u povijest pa će utakmice u grupnoj fazi počinjati od 18:55 i 21 sat. U play-offu će, pak, sve utakmice počinjati u 21 sat.

Posljednje pretkolo Lige prvaka sa sobom donosi i službeno brendiranje pa će se tako, osim što će sve utakmice počinjati u jedinstveno vrijeme, uoči početka izvoditi himna Lige prvaka, uz teren će biti samo službeni sponzori natjecanja, a na televizijskom prijenosu bit će službena grafika.

Ta faza natjecanja ulazi u paket televizijskih prava za glavnu i nokaut-fazu koja u sljedeće tri sezone ima novog (su)vlasnika. Sve utakmice utorkom kao i sve osim prvog odabira srijedom prenosit će Vip i Bnet na novim kanalima Planet Sport, a na prvi odabir srijedom prava je zadržala Hrvatska televizija.

Dinamovo gostovanje u Švicarskoj prenosit će, dakle, HRT na svojemu drugom programu, dok će uzvratna utakmica na Maksimiru biti u prijenosu Planet Sporta.

Liga prvaka, play-off (sve utakmice u 21 sat):

  • Benfica - PAOK (21./29.8.)
  • BATE Borisov - PSV (21./29.8.)
  • Crvena zvezda - Salzburg (21/29.8.)
  • Ajax - Dinamo Kijev (22./28.8.)
  • Vidi - AEK (22./28.8.)
  • Young Boys - Dinamo (22./28.8.)
Idi na 24sata

Komentari 38

  • King86 15.08.2018.

    Ima li koja pametna app za android osim kodija?

  • Josip Đondraš 15.08.2018.

    Pa jeli taj planet sport ima na internet televizij ili samo u vip tv

  • mbappe29 15.08.2018.

    Nabavim arenu sport i oni sad mjenjaju na neki tamo planet sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare