To je to što me zanima!

Dinamo čeka ponude za Livija i Gojaka, Milić otišao, Dilaver na odlasku, stiže jedan 'kapitalac'!

Dinamo će za Gvardiola dobiti oko 19 milijuna eura, a on bi barem do zime trebao ostati u Maksimiru. Dakle, još će barem tri mjeseca nositi "modri" dres, a postoji mogućnost i da do kraja sezone ostane u Zagrebu
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol (18) ovih će dana i službeno postati novi igrač Leipziga i sportski direktor Dinama Zoran Mamić je u potrazi na novim pojačanjem na poziciji stopera.

Trebali bi "modri" uskoro imati novoga braniča. Ime prve opcije je zasad tajna u Maksimiru, ali očekuje se da novo pojačanje bude "kapitalac".

POGLEDAJTE VIDEO: Bruno Petković slavi rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo će za Gvardiola dobiti oko 19 milijuna eura, a on bi barem do zime trebao ostati u Maksimiru. Dakle, još će barem tri mjeseca nositi "modri" dres, a postoji mogućnost i da do kraja sezone ostane u Zagrebu, ali to zasad nije sigurno.

DRUGI NAJSKUPLJI HRVATSKI BRANIČ Gvardiol iz tramvaja postao naš najskuplji tinejdžer u povijesti!

U subotu Dinamo u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa gostuje kod Ferdinandovca, a zatim, u četvrtak idući tjedan, igra play-off Europske lige protiv malteške Floriane ili estonske Flore Tallinn na Maksimiru.

Posljednjih se tjedana puno pisalo o tome da Amer Gojak (23) odlazi iz Maksimira. Spominjali su se razni klubovi iz Njemačke, Italije i Španjolske, ali zasad za njega nema konkretne ponude. Sve je na razini upita, ali nema ništa konkretno, ništa na papiru što bi zadovoljilo čelnike hrvatskog prvaka.  

PUNI SE BLAGAJNA DINAMA Stiže velika ponuda: Francuzi za Livakovića daju ozbiljan novac!

Zasad se nije javio ni Rennes, odnosno doznajemo kako u Maksimir još nije stigla službena ponuda francuskog prvoligaša za golmana Dominika Livakovića (25). Spominjala se ponuda od deset milijuna eura, ne znači, naravno, da je neće biti ovih dana. Uostalom, o tome smo već i pisali, pisali su tako i francuski mediji.

Realno, Livaković je veća golmanska klasa od kluba razine Rennesa. OK, riječ je o francuskoj ligi, ali dojma smo kako Dinamo za Livakovića može dobiti i veći novac od deset milijuna eura i da se u idućem razdoblju, ako ne sad, onda na zimu ili iduće ljeto javi neki puno jači klub s puno izdašnijom ponudom.

Livi zasad ostaje u Maksimiru, ali znate kako je to s transferima. Sve se može promijeniti u manje od 24 sata. Također, na odlasku je i Emir Dilaver (29) kojega želi turski Rizespor hrvatskog reprezentativca Darija Melnjaka i trenera Stjepana Tomasa. Dogovor sa stoperom kojega je doveo Nenad Bjelica i koji s "modrima" ima još dvije godine ugovora vrlo je blizu.

Crnogorac Stefan Milić (20), koji se nije uspio nametnuti za mjesto u prvoj postavi, ovu će sezonu, neslužbeno doznajemo, provesti na posudbi u Varaždinu. Milić je ljetos stigao iz podgoričke Budućnosti, a ugovor s maksimirskim klubom vrijedi mu do ljeta 2025.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Firefox_1 24.09.2020.

    Jedini kapitalac koji može pomoći Dinamu je... Lucky Luke

  • Crni_petar 23.09.2020.

    Sa klisa nizin iđen ja u đepu 3 boda nosin ja

  • MladenValentić 23.09.2020.

    Pogodili sa Soudaniem, i to zato što im ga je preporučio Vaha, većina onug što je Zoran snimao i pratio i zatim doveo, bilo je promašaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare