To je to što me zanima!

Dinamo dobio Cicin Sepahan, prekrasan gol Alena Halilovića

Nakon sat vremena igre ušao je Halilović koji je pet minuta prije kraja zabio krasan gol. Primio je loptu na centru, sjurio se te s ruba 16-erca poslao loptu u sami kut
Vidi originalni članak

Dinamo je odigrao treću prijateljsku utakmicu u Sloveniji, zatvorenu za gledatelje, a nova 'žrtva' je četverostruki iranski prvak Sepahan (u sastavu ima šest reprezentativca) kojeg vodi Cico Kranjčar. 'Modri' su pobijedili 2-0 golovima Šime Vrsaljka i Alena Halilovića, a debitirao je i alžirski napadač El Soudani koji je odigrao 47 minuta.

- Bilo mi je bitno da izgledamo kao momčad jer u ovoj fazi priprema je teško očekivati protočnost u igri i mali broj pogrešaka. Držali smo formaciju, bili kompaktni i stvorili dosta šansi, tako da je dojam jako dobar - rekao je trener Jurčić.

Iranci su na cijeloj utakmici imali jednu dobru priliku i to Đalović, bivši napadač Zagreba i Rijeke. Upravo je on tražio i penal nakon kontakta s Vrsaljkom.

U 36. minuti zabio je igrač utakmice Vrsaljko, glavom nakon kornera kojeg je izveo Sammir. Prije gola treba spomenuti efektan pokušaj Fernandesa. Vrsaljko je nabacio, lopta se odbila u zrak, a Čileanac je škaricama pucao s ruba kaznenog prostora no golman je obranio.

Početkom 2. poluvremena je Rukavina probio bok, ali je 'zicera' s nekoliko metara promašio Kramarić.

Nakon sat vremena igre je Kruno Jurčić, sad već po tradiciji, ponovno napravio veću rotaciju, zamijenio je pet igrača. Ušao je i Halilović koji je pet minuta prije kraja zabio krasan gol.

Primio je loptu na centru na desnoj strani, sjurio se u sredinu, pritom nanizao trojicu te s ruba 16-erca poslao loptu u sami kut mreže. Napravio je pri proslavi lijepu gestu, gol je posvetio velikom prijatelju Zvonku Pamiću.

- Naravno da mi je drago zbog gola, no najvažnije je da mi sve bolje igramo i dižemo se u formi - rekao je Alen.

Početna postava: 

Migliore, Vrsaljko, Addy, Šimunić, Ibanez - Ademi, Husejinović, Sammir, Fernandes - Kramarić, Soudani

Idi na 24sata

Komentari 46

  • peter_1 29.06.2013.

    kruno je najslabija karika

  • Filip treći 28.06.2013.

    Halilović možda bude, ali Alilović čisto sumnjam.

  • dpetrusicm 28.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare