To je to što me zanima!

Dinamo dobio Olimpiju, mladi Ćuže zabio eurogol za pobjedu

Hrvatski prvaci su u Zagrebu odigrali svoj prvi pripremni susret protiv slovenske Olimpije i pobijedili rezultatom 2-1 (0-0). Golove za 'modre' zabili su Šitum iz penala i mladi Ćuže prekrasnim volejem
Vidi originalni članak

Iako je samo sat vremena prije utakmice u Zagrebu žestoko padala kiša i izgledalo je kako bi utakmica mogla biti odgođena, vrijeme se smirilo i dopustilo da Dinamo na svom  terenu pobijedi slovensku Olimpiju rezultatom 2-1 (0-0).

POGLEDAJTE GALERIJU

Sva tri gola pala su u drugom poluvremenu, a Dinamo je poveo nakon što je Šitum zabio iz penala kojeg je izborio Komnen Andrić. Slovenci su izjednačili u akciji u kojoj je sudjelovao Luka Menalo čiji je udarac obranio Dinko Horkaš, ali na odbijanac je dotrčao Kadrić i zabio 1:1. U 70. minuti Mario Ćuže zabio je maestralni pogodak volejem i tako donio pobjedu Dinamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Dinamo su igrali: Zagorac - Pinto, Dilaver, Theophile, Leovac - Đurasek, Gjira - Hajrović, Atiemwen, Marin - Gavranović u prvoj dijelu te Horkaš - Šitum, Lešković, Perić, Gvardiol - Franjić - Baturina , Ćuže, Gjira, Atiemwen i Komnen Andrić u drugom dijelu.

U ponedjeljak, 24. lipnja 'modri' putuju u Sloveniju na dvotjedne pripreme.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Orahova1 23.06.2019.

    Euro gol!!?

  • OS98netko 23.06.2019.

    Za tene je svaki dinamov gol euro gol

  • EchteLiebe 22.06.2019.

    Jel neko gledo kak je pinto odigro?

Komentiraj...
Vidi sve komentare