To je to što me zanima!

Dinamo dobio prijateljski ogled protiv Danaca na Atlantic Cupu

Dinamo je s 3-1 slavio u prvom prijateljskom ogledu protiv Odensea na Atlantic Cupu koji se igra u Portugalu. Strijelci za 'modre' bili su Sylvestre i Ivan Tomečak
Vidi originalni članak

Dinamo je na stadionu Algarve odigrao prijateljsku utakmicu s Odenseom. 'Modri' su slavili 3-1.

Prva je to utakmica međunarodnog turnira Atlantic Cup na kojem osim hrvatskog prvoligaša sudjeluju još i danski Odense, Rapid Vienna, Helsingborg, Midtjylland i Wisla iz Krakova.

Dinamo je nakon dvadeset minuta igre preko Sylvestra načeo mrežu Danaca. Slovak je samo minutu kasnije povećao vodstvo 'modrih'. 

Nakon nekoliko šansi s obje strane na samom početku susreta Dinamo je svoje dvije najizglednije prilike realizirao preko Sylvestra.

Prije odmora još se i Ivan Tomečak upisao među strijelce i povećao vodstvo 'modrih' na 3-0.

U nastavku je trener Ante Čačić mnogo mijenjao. U svlačionici su poslani Kelava, Tonel, Ibanez i Badelj, a priliku su dobili Mitrović, Šimunić, Pivarić i Pokrivač.

Danci su u nastavku tražili pogodak dok su 'modri' mnogo mijenjali i kombinirali. Odense je do počasnog gola stigao pet minuta prije kraja susreta. Najviši u skoku bio je Reginiussen koji loptu glavom poslao iz leđa Mitrovića.

Dinamo u Portugalu još očekuju ogledi s Rapidom, Helsingborgom, Midtjyllandom i Wislom u kojima će novi trener modrih' moći opet iskušati igrače uoči početka domaćeg prvenstva već 18. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • badboy007 30.01.2012.

    Vidim i dalje ima svakavih komentara i misljenja, al meni nekaj nije jasno svi su protiv Dinama pljuju i za sve je kriv naravno Mamic i Markovic,Siric...al ja ne vidim razlog ak oni na svim pripremama igraju s stranim klubovima i sude strani suci i pobjeđuje bar 4 od 6 tekma i to nisu klubovi bas jako slabi!!!!Zakaj bi onda bilo prvenstvo namjesteno ak je Dinamo najjaci klub trenutno HNL, a Hajduk je jad i bijeda a za to nisu krivi suci jer kak suci mogu biti krivi za neciju losu igru????kriva je nesposobna uprava koja nema pojma.. a i evo jedne usporedbe Dugopolje(drugoligas) 4-2 Hajduk (najjaci sastav Hajduka),Slaven Belupo(juniori 2 ekipa) 4-1 Koprivnica(treceligas) pa nek se ljudi sad zapitaju i za to su krivi suci i Mamic ?ja mislim da ne iz ovog se primjera vidi ko igra sa srcem na terenu a ko igra za k...c i samo se zvlaci na namjestena prvenstva i potplacene suce...

  • NikolaCro17 30.01.2012.

    koji je uopće cilj ovih priprema,dao bezveze pare za portugal a imaju 15 tekmi protiv jadnih protivnika,a još hajduk je slabiji neg prvu polusezonu...

  • Mozak 30.01.2012.

    I ćorava koka nabode zrno, pa tako i vi pobjedu ! Nije neki protivnik, ali pobjeda je pobjeda...Čestitam svakako !

Komentiraj...
Vidi sve komentare