To je to što me zanima!

Dinamo ga slomio: Tuchel je utučen i shrvan nakon smjene, navodno ga ostavila i djevojka

Slomljen sam što je moje vrijeme u Chelseaju završilo, rekao je njemački strateg Thomas Tuchel nakon otkaza na koji je navodno utjecao i njegov privatni život
Vidi originalni članak

Nakon poraza Chelseaja od najboljeg hrvatskog kluba Dinama (0-1) na Maksimiru, trenera Thomasa Tuchela po povratku u London dočekao je hladan tuš. Dobio je otkaz na klupi engleskog prvoligaša, a gol koji je presudio 'bluesima' i treneru Tuchelu, pao je u 13. minuti, a zabio ga je Mislav Oršić. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njemački strateg u ponedjeljak se emotivno oprostio od kluba i navijača, a sad se po engleskim medijima proširila glasina da ga je ostavila mlađa djevojka Natalie Max. 

Naime, pisalo se već da je Tuchelov privatni život također imao utjecaja na konačnu odluku klupskih čelnika. Nijemac je izgubio povjerenje igrača zbog neobičnog ponašanja i čestih promjena raspoloženja što je očigledno posljedica i njegovog razvoda braka. 

DINAMO GA KOŠTAO POSLA Molio je da ga ne smijene, ali briše suze novčanicama: Tuchel je za otkaz dobio 17.5 milijuna €

Englezi tvrde da je upravo odnos s mladom Brazilkom utjecao na pad njegovog autoriteta u svlačionici Chelseaja te da igrači u njemu više nisu vidjeli stručnjaka koji ih je odveo do pobjede u Ligi prvaka prije dvije sezone. 

Otkaz u Chelseaju teško ga je pogodio iako je dobio otpremninu u iznosu od 17 milijuna eura, ali ako je vjerovati Englezima, nakon razvoda, prekida s djevojkom i otkaza, čini se da mu novac nije prevelika utjeha. 

Tako je i izgledao na fotografiji snimljenoj na njegovom odlasku iz Londona, a prizor je izazvao lavinu sažaljenja. 

"Bio je sam, utučen, shrvan i potresen svime što se dogodilo. Otkaz mu je jako teško pao“, pričaju očevici koji su ga nehotice "ispratili“ iz engleske metropole.

- Slomljen sam što je moje vrijeme u Chelseaju završilo. Ovo je klub u kojem sam se osjećao kao kod kuće, profesionalno i osobno. Hvala svima u klubu, igračima i navijačima što su učinili da se osjećam dobrodošlim od samog početka - poručio je Tuchel u objavi na Twitteru. 

Na klupi Chelseaja Tuchela je zamijenio Graham Potter, engleski stručnjak koji je do sada vodio Brighton.

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI O UTAKMICI DINAMO - MILAN

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Palmanova 14.09.2022.

    dijeli ih tek 14g.vi pisete kao da joj je 18 ili 9 godina

  • Luka Putinic 14.09.2022.

    kad daje izjavu izgleda kao djecak od 15 godina,kakav ce on autoritet imati...

  • Kegla💪🏻 14.09.2022.

    Da je pdnos izmedu igraca narusio jer ima trebu mladu hahahha a sta je trebao starku hahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare