To je to što me zanima!

Dinamo golom Adriana Calella dobio Zagreb u Kranjčevićevoj

Posljednja utakmica 23. kola HNL-a nije donijela iznenađenja. Dinamo je dobio Zagreb u Kranjčevićevoj 1-0. Eurogolom Calella učvrstili su vodeću poziciju
Vidi originalni članak

Gradski derbi Dinama i Zagreba završio je pomalo očekivano, pobjedom 'modrih' na gostovanju u Kranjčevićevoj. S nova tri boda Dinamo je pobjegao drugoplasirnaom Hajduku na deset bodova i riješio ovogodišnje prvenstvo. Vahini momci na kraju su slavili 1-0, a zanimljivo je i to da nisu primili ni jedan gol u proljetnom dijelu sezone.

Dinamo nije briljirao, ali je odigrao dovoljno mirno da ostane u plusu. Pa čak i sa Sammirom na klupi. Ipak pokazalo se da se protiv ovakvog Dinama može igrati. Zagreb se nije zatvorio, već se hrabro suprotstavio, no protiv moćnog Calella nisu mogli. U 23. minuti Tomečak je ubacio sa strane, Pavlović je 'pomogao' glavom odbivši loptu Calellu na noge koji je iskorištava priliku i zapucao je po golu. Snažan udarac zagrebov golman Bašić nije uspio zaustaviti.

'Modri' su imali još nekoliko prilika u prvom dijelu. Ibanez je pokušao iz daljine, a Šitum je sam izborio priliku, ali golman je ovaj puta bio nesavladiv. U drugom poluvremenu pokušao je Sylvestar nakon dodavanja Šituma, ali neuspješno. I Zagreb je imao šansi. Krstanovića i Abdurahimija zaustavio je Kelava na golu.

Ante Rukavina opet nije zaigrao, iako se u jednom trenutku dignuo s klupe i počeo zagrijavati.  

Zagreb - Dinamo 0:1 (Calello 23.)

Idi na 24sata

Komentari 32

  • frank lampard 03.04.2011.

    offtopic - 4. slika je je*ena xD

  • boww 03.04.2011.

    ma strašno!!!

  • boww 03.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare