To je to što me zanima!

Dinamo i Milan u LP: Otišle sve ulaznice za zapad dolje i gore

U prodaji za susret Dinama i Milana koji se igra u utorak na Maksimiru s početkom u 21 sat, ostale su još samo ulaznice za tribine sjever gore i dolje
Vidi originalni članak

U nedjelju u 11 sati krenula je prodaja ulaznica za posljednju domaću utakmicu u skupini Lige prvaka koju Dinamo igra protiv Milana, a iz zagrebačkog kluba objavili su da su sve ulaznice za zapad dolje i gore rasprodane do 19 sati. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ulaznice su za prodaju danas bile dostupne samo članovima kluba dok će preostale svi ostali moći kupiti u nedjelju i ponedjeljak, a u prodaju su jojš samo ulaznice za sjever dolje i gore. 

Dinamo je ranije obavijestio navijače da je utakmica s Milanom visokog sigurnosnog rizika te da neće biti moguća prodaja ulaznica domaćim navijačima za južnu tribinu kao što je bio slučaj protiv Salzburga.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - Milan:

Tribina sjever dolje - 150 kn
Tribina sjever gore - 150 kn
Tribina zapad gore - 250 kn
Tribina zapad dolje - 350 kn

Podsjetimo, nakon četiri odigrana kola Chelsea je vodeći u grupi s šest bodova, Salzburg ima bod manje, dok su Dinamo i Milan na četiri.

Utakmica Dinama i Milana igra se u utorak na Maksimiru s početkom u 21 sat. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 1985 2020 23.10.2022.

    Kako se nece rasprodati kad od 1500 ulaznica uprava uzme 300 a ostali čekaju do 12h u redu za bzv. Onda oni obični obiteljski ljudi nemogu kupiti radi gospode i švercera...

  • 22.10.2022.

    Ima li karata za istok? Pitam za prijatelja.

  • a e 4 6 22.10.2022.

    isto brze sasa matic puni arene danima

Komentiraj...
Vidi sve komentare