To je to što me zanima!

Dinamo neće izbaciti iz Europe zbog kamenovanja navijača

Uefa će poslati svog delegata kako bi nadzirao samu utakmicu na maksimirskom stadionu jer Uefa razdvaja nasilje na ulicama i trgovima i onog na sportskim borilištima
Vidi originalni članak

Dinamo ne bi trebao imati neprilika s Uefom zbog kamenovanja PAOK-ovih navijača u Zagrebu. Napad za svaku osudu se nije odvio na samom stadionu pa Dinamu  ne prijeti izbacivanje iz europskih natjecanja. 

Mnogi se se zabrinuli jer je Dinamo nakon napada navijača na gostovanju u Temišvaru prošle godine pod Uefinom trogodišnjom uvjetnom kaznom. Krovna europska nogometna organizacija razdvaja nerede na stadionima i ulicama prije utakmice, a teži prekršaji na stadionu značili bi izbacivanje iz Europe ili pak zabranu igranja sljedeće sezone u istom natjecanju. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Gašpar 15.12.2010.

    Naravno da su klubovi dobrim dijelom odgovorni i baš ih briga što će njihovi navijači napraviti nered oni se samo brinu da klub ne dobije kakvu kaznu ,a svoju tobožnju brigu pred medijima izražavaju reda radi . Nasilni navijači spadaju u skupinu državnih neprijatelja ZAŠTO?? Pa zato što potiču mržnju između regija Hrvatske. Nadalje na utakmicama izvan zemlje prave nerede s namjerom da osramote Hrvatsku i otežaju napredak u sklupu europske unije dakle radi se o kompletnim štetočinama odnosno o đabalebarošima koji su neprijatelji Hrvatske i hrvatskog naroda.

  • stevengerrard 15.12.2010.

    Fuuuuuuuuj..mrs novinaru........odmah ti pises da se dinamo izbaci.........koji si ti olos , pa sta je klub kriv ...mrs ti i tvoj naslov

  • Gašpar 15.12.2010.

    Ne samo Dinamo već treba zatvoriti i ukinuti rad svih klubova koji imaju retardirane navijače ili samo malu skupinu takvih pošto nema smisla da takav klub koji prati nasilje uopće postoji ako nisu u stanju imati kontrolu nad svojim navijačima. To što netko liječi komplekse manje vrijednosti kroz nasilje u sklopu grupe znači da se radi o ozbiljnom stupnju glupavosti osoba koje sudjeluju u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare