To je to što me zanima!

Dinamo izaziva Hajduk: Ovo su naši trofeji, ajde da vidimo vas!

Na dan derbija u Maksimiru modri šampioni složili su svoj tetris challenge sa morem trofeja pa izazvali Hajduk da pokaže svoju riznicu. I prije prvog Bebekovog zvižduka u 18 sati krenuo je: derbi!
Vidi originalni članak

Tetris Challenge već je mjesecima viralna internetska priča, zapravo globalni fenomen zračnih fotografija ljudi i opreme, a GNK Dinamo se baš na dan HNL derbija u priču uključio sa svojom prebogatom riznicom trofeja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrim šampionima je, podsjetimo, prije nešto manje od dva tjedna izazov bacio Zagrebački holding i to kao odgovor na sjajnu fotografiju Vatrogasne postrojbe Zagreb:

'Ostajemo u plavom zajedništvu uoči tekme i šaljemo podršku u Maksimir i na #TetrisChallenge izazivamo GNK Dinamo Zagreb!' napisali su iz ZG holdinga, a Dinamo odgovorio sa rukavicom u lice Hajduku nekoliko sati prije derbija!

Uz dva luksuzna autobusa i brdo opreme, u grbu pored slova 'd' su desetine Dinamovih trofeja...

- Prihvatili smo izazov Zagrebački holding za Tetris Challenge i izazivamo HNK Hajduk Split! - napisali su prvaci na svom Facebook profilu.

Očekuje se Hajdukov odgovor, najprije na društvenim mrežama, a onda od 18:00 i na maksimirskom travnjaku!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 208

  • Puta Madre 23.11.2019.

    Hajduk ima samo tri kosilice i kamione za dostavu mlika.To znam jer su nas pokrali više nego Mamić dinamo

  • ante 1987 22.11.2019.

    Pa ovi iz dinama računaju i tuđmanovu croatiju!!! Kakva debilana. Nikad neću razumit navijača kluba koji nezna kad mu je klub osnovan, koliko ima naslova i koji je pljačka cili život lijepu našu.

  • nia 22.11.2019.

    jel se tu broje i oni mamičevi trofeji koje je kupio ili samo regularni

Komentiraj...
Vidi sve komentare