To je to što me zanima!

Dinamo je koračić do titule, ali još nije gotovo: Evo što mu igra i kako Hajduk može biti prvak

U idućem kolu "modri" gostuju kod Šibenika, a Hajduk dočekuje Istru. Osijek je ispao iz kombinacija, a u posljednjem kolu Dinamo dočekuje Hajduk
Vidi originalni članak

HNL ovu nedjelju nije dobio prvaka, ali je od troboja za naslov ostao dvoboj dva najveća hrvatska kluba, Dinamo i Hajduk. Iz utrke je definitivno ispao Osijek, koji je izgubio na Maksimiru 3-0 i produžio niz bez pobjede na tri utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je i dalje živ nakon što je jednakim rezultatom razbio Rijeku na Rujevici, ali razlika u odnosu na "modre" je ipak velika četiri boda.

Raspored je u preostala dva kola ovakav: u subotu Hajduk dočekuje Istru (19.05), a Dinamo u nedjelju gostuje kod Šibenika (19.05). U posljednjem kolu 21. svibnja od 19 sati Dinamo dočekuje Hajduk.

Situacija je po "modre" poprilično povoljna. Bilo kakva pobjeda protiv Šibenika zajamčit će im titulu i prije obračuna protiv "bilih", a do nje će doći i ako Istra nekim čudom pobijedi na Poljudu.

Ako Hajduk i Istra remiziraju u subotu, Dinamo u Šibeniku neće morati juriti pobjedu, već će mu za osiguranje naslova biti dovoljan i remi.

Ako na Poljudu bude remi, a Šibenik pobijedi Dinamo, odluka seli na Maksimir jer bi Hajduk u tom slučaju pobjedom imao isti broj kao i Dinamo, ali bi bio prvi zbog boljega međusobnog omjera.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I ŠČRBAK PODIGLI ČOVJEKA OD 170 KILA

Idi na 24sata

Komentari 301

  • umrlitovari 09.05.2022.

    mislim da je prvenstvo rjeseno u subotu u splitu,istra uzima bod ili sva 3 i to je to

  • Tomislav Tomasic 09.05.2022.

    Narod se vrijeđa i svađa ko če bit prvi, ko je bolji, dinamo il hajduk, a država nam tone sve dublje, cijene lete u nebo, gorivo samo 13 kuna....nema veze, sposit če nas prvak HNL-a.....

  • NindžaPijace 09.05.2022.

    Prvenstvo uzima Dinamo, Hajduk kup i to je to. Nema šanse da Šibenik napravi nešto protiv Dinama, isto tako Rijeka ne može parirati Hajduku, pogotovo na poljudu. Za bilo kakav drugačiji rasplet potrebno je čudo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare