To je to što me zanima!

Dinamo je odustao od minute šutnje za Tomislava Salopeka

Ideja je bila održati minutu šutnje za Tomislava, ali nakon molbe obitelji to nećemo napraviti. Tomislavova obitelj vjeruje da je on živ, vjerujemo i mi, objavio je Dinamo
Vidi originalni članak

Dinamo je nakon objave terorista iz ISIL-a o ubojstvu Tomislava Salopeka, najavio kako će na subotnjoj utakmici protiv Splita na Maksimiru održati minutu šutnje za Tomu, koji je inače bio veliki navijač Dinama i Hrvatske.

No zagrebački klub odustao je od minute šutnje nakon molbe Tomislavove obitelji, koja se u ovim teškim trenucima još nada da je živ i da će se vratiti kući.

- Iako je ideja bila uoči subotnjeg derbija održati minutu šutnju za Tomislava Salopeka na molbu obitelji to se ipak neće dogoditi. Naime, Tomislavova obitelj se nada i vjeruje da je on živ i da će se jednoga dana, što prije, vratiti kući. Naravno, Dinamo također vjeruje u takav ishod i s njima smo u molitvama - stoji u obavijesti Dinama.

Tomislav Salopek bio je veliki navijač Dinama. Na profilu na Facebooku objavljivao je fotografije s utakmica zagrebačkog kluba i reprezentacije. Ponosni Slavonac kad god je mogao, bio je na tribini gdje je bio omiljen među navijačima. Bad Blue Boysi su mu posvetili transparent u Slavonskom Brodu, a počast mu je odala i Udruga Uvijek vjerni.

Ivica Galović/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 28

  • mysterious ray 15.08.2015.

    meni samo nije jasno zašto neki (političari, novinari...) izjavljuju kako se nadaju da je još uvijek živ i sl., a onda o Tomislavu pričaju u prošlom vremenu: Tomislav je bio tako mlad, imao je dvoje male djece, itd.

  • mata1 15.08.2015.

    Danas je veliki dan Velika Gospa.Daj Boze da se cuje dobra...

  • fantazist 15.08.2015.

    I novinari bi zbog respekta prema obitelji mogli Tomislavovu fotografiju maknuti koji dan iz novina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare