To je to što me zanima!

Dinamo je pokušao, ali ne ide: Kastrati neće moći u Moldaviju!

Igrač Dinama nažalost zbog političkih razloga nije dobio mogućnost doći u priliku realizirati svoje sportske ciljeve. GNK Dinamo izražava žaljenje zbog toga, poručili su iz zagrebačkog kluba
Vidi originalni članak

Nakon što se otkrilo kako će Dinamo igrati s moldavskim Šerifom, stigla je i jedna loša vijest.

NEVJEROJATNO Dinamo bez Kastratija na Šerif: Moldavci mu ne daju vizu jer ne priznaju Kosovo kao državu!

Pošto tamošnja vlast ne priznaje Kosovo kao državu, nogometaš Dinama Lirim Kastrati ne kao državljanin Kosova ne može dobiti vizu za ulazak u zemlju, a samim time ne može sudjelovati u gostujućoj utakmici između Šerifa i Dinama.

Dinamo je usprkos tom problemu pokušao doći do vize, no iz kluba su sad obavijestili javnost kako su im napori bili uzaludni:

- Nakon intenzivnih kontakata kluba s Hrvatskim nogometnim savezom i Uefom, u nedjelju smo dobili odgovor da moldavska država ne može odobriti ulazak igrača Lirima Kastratija u Moldaviju. GNK Dinamo izražava žaljenje zbog toga što igrač prve momčadi nije dobio pozitivan odgovor u kontekstu putovanja u Moldaviju kao igrač GNK Dinamo na službenu utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka te što angažman HNS-a te Uefe kao krovne europske nogometne organizacije također nije rezultirao pozitivnim odgovorom. Igrač Dinama nažalost zbog političkih razloga nije dobio mogućnost doći u priliku realizirati svoje sportske ciljeve.

USLIJED NAPORA Kastratiju pozlilo na Maksimiru: Bio je iznimno iscrpljen i pao mu je šećer - sve je završilo dobro

Ipak, iz kluba su se zahvalili HNS-u, Uefi te Moldavskom nogometnom savezu na uloženom trudu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Alojzije 2020 16.08.2021.

    Vrijeme je za AKCIJU! zaPLAVImoZAGREB, DINAMizirajmO HRVATSKU! Akcija koja počinje 25.8.2021.Istaknimo Dinamove zastave,šalove ,plave plahte,plave ručnike na prozore.na balkone,na urede.na automobile. PokažimoTomaševiću,Plenkoviću,Milanoviću, Grbinu,Škori,Grmoji, da smo.PLAVA OBITELJ , jači od svih podjela i SPREMNI ZA USTRAJNU BITKU ZA DINAMOV DOM,STADION NA MAKSIMIRU! Obucimo.taj dan plave haljine,košulje,kravate,hlače majice,čarape...POKAŽIMO.DA NAS IMA .OVAJ PUT SE NE TRAŽI NI NOVAC,NI COVID POTVRDA ,SAMO.DOBRA VOLJA. Djelite to po svojim stranicama,drugim grupama,jer nas mediji zaobilaze ,šute,ignoriraju .NIŠTA NIJE VAŽNIJE OD DINAMA!!!

  • MladenValentić 16.08.2021.

    Kosovo je primljeno u UEFU, a sad neke države ako nisu priznale Kosovo, moraju igrati protiv željeli oni to ili ne. Ako nećeš igrati protiv ekipe ili ne puštaš igrače države koju ne priznaješ, ili ćeš utakmicu igrati na neutralnom terenu ili će se zbog odbijanja utakmica registrirati s 3:0 za protivnika. Treba njima uskratiti vize kada budu dolazili u Hrvatsku! 

  • jumar 15.08.2021.

    Nista zato. Poslije oni dolaze nama. Zamislite te nesrece kada bi bila neka dojava o bombi ili drogi u zrakoplovu, pa da jadni Moldavci moraju 8 sati provesti u zracnoj luci? Ne bi se radovao, ali sigurnost mora imati prioritet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare