To je to što me zanima!

Dinamo je ponudio 2,7 milijuna eura za Jaira, Hajduk je odbio! Ali uskoro stiže drugi Brazilac...

Dinamo je Hajduk čekao do ponoći, Splićani su odlučili da na kraju neće prodati jednog od svojih najboljih igrača. Zagrepčani su prijavili igrače za Europu, a kao pojačanje za HNL bi mogao doći Marquinhos
Vidi originalni članak

Oko 2,7 milijuna eura bruto. Toliko je Dinamo nudio Hajduku za Brazilca Jaira. Taj transfer ne bi uključivao niti jednoga igrača, možda jedino da je Hajduk inzistirao. Zagrepčani nisu poslali pisanu ponudu, ali dvojica sportskih direktora su se čula. Zoran Mamić je nazvao Ivana Kepčiju. Hajduk je imao rok do ponoći, Dinamo je sinoć do ponoći morao poslati spisak igrača za skupinu Europske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk nije pristao prodati svojeg ponajboljeg igrača, ništa od Jaira u Maksimiru. Je li to dobra odluka ili nije, ostavljamo na izbor hajdukovcima. Odnosno, čelnicima kluba s Poljuda. 

Nema Jaira, ali zato bi u Maksimir uskoro mogao stići jedan drugi Brazilac. Pisali smo već jučer o tome, a ta je opcija sve bliža. 

Napadačka želja hrvatskog prvaka je Marquinhos. Mladi Brazilac, član tamošnjeg prvaka Atletico Mineira. Brazilski. Marquinhos može igrati  na sve tri pozicije iza napadača, igrati kao klasična desetka, ali biti i krilni igrač. On bi bio pojačanje samo za HNL, barem do zime, ako se Dinamo plasira u 1/16 finala Europske lige, onda bi mogao igrati i Europu. 

Prema Transfermarktu 20-godišnji Brazilac vrijedi 5,5 milijuna eura, a Dinamo ga želi uzeti na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora. Marquinhos je ove sezone skupio 16 nastupa za Atletico Mineiro, ima tri asistencije.

Ovih bi dana to moglo biti i službeno, a Brazilac bi u Maksimir došao na besplatnu posudbu. Možda do kraja prijelaznog roka, a ostalo je još desetak dana, Dinamo dovede neko pojačanje za HNL i na poziciji lijevog bočnog. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Prcko_Vitaminčić 07.10.2020.

    Koji lovci hahaha ne samo da je izmišljena cifra od 2,7 milijuna, nego i sama zanimacija je bila sprdnja sirotinje...

  • MaliCrniOdIvanaSam 07.10.2020.

    Uh dobro je, sreca pa ga nismo kupili. Jairo poluproizvod.

  • GZIRA untd 07.10.2020.

    Hahaha, sad će klubić dić cjenu jogurta da nebude u minusu a na proljeće taj isti igrač bit će prodan za siću

Komentiraj...
Vidi sve komentare