To je to što me zanima!

Dinamo je postao možda jedini hrvatski samoodrživi klub...

Gledajući rezultate, Dinamo je sad gdje je Hajduk bio na počeku hrvatske neovisnosti. Četvrtfinale Lige prvaka, predsjednik Saveza Nadan Vidošević. Čudo je kakvu su startnu prednost Splićani upropastili
Vidi originalni članak

Dinamo možda nema, velika moda u korporacijama po svijetu, sustainability managera, direktora za održivost, čovjeka čiji je jedini posao brinuti se da kompanija bude održiva, da posao bude samoodrživ, no rezultati posljednjih godina pokazuju da netko ili cijela Dinamova organizacija brine o tome.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.11.2021.

    Osvrt na "start koji je imao": zaboravljate prvo da Hajduk na početku neovisnosti nije smio nastupati u europskim natjecanjima zbog Torcide i suzavca, a jučer 5.11. je bila 34. godišnjica toga događaja i u Splitu je gostovao Olympique Marseille, a i trebalo je da nas UEFA prizna. Kazna za suzavac je bila drakonska, teška. Hajduku su trebale tri godine da spere dvogodišnji izgon zbog suzavca. Prve sezone 1988. nije se plasirao u Europu, ali jest zaredom iduće dvije, 1989. i 1990. godine te nije smio nastupati. Prvu europsku utakmicu na Poljudu odigrao je tek 1994. protiv Legije iz Varšave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare