To je to što me zanima!

Dinamo je već dvaput 'natrpao' Rožmana, dao mu je 8 komada

Dinamo je Rijeku u prosincu pobijedio 3-0, a prije toga na Rujevici 5-0. Simon Rožman nije se dobro proveo u dvije utakmice protiv Nenada Bjelice. Revanš traži u Kupu od 17 sati uz prijenos na HNTV-u
Vidi originalni članak

U prosincu je Dinamo doma dobio Rijeku 3-0, a prije toga na Rujevici u studenom 5-0. Kad se igralo u Zagrebu, HNTV je organizirao druženje i emisiju za kraj prvog dijela sezone. Na HNTV-u je bio i Damir Mišković.

- Predsjedniče, možda da treneru Rožmanu u ugovor stavite klauzulu da više ne vodi utakmice protiv Dinama, tim smo se riječima u šali obratili prvome čovjeku Rijeke Damiru Miškoviću, a on je u šali odvratio da im treneru baš ne ide protiv Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slovenac je u dvije utakmice koje vodio protiv momčadi Nenada Bjelica kombinirano primio osam komada. Baš mu ne ide, ali priliku za popravni imat će danas na Rujevici u četvrtfinalu Kupa. Pobjednik u polufinalu doma igra protiv Osijeka.

U Dinamu više nema Danija Olma, koji je briljirao u posljednje dvije utakmice protiv Riječana, to je ono što ih može tješiti, ali tu je Mislav Oršić, koji im je u te dvije utakmice zabio četiri komada. Dečku koji kod Matjaža Keka u Rijeci nije dobio pravu priliku, družina s Kvarnera postala je prava “mušterija”.

- Rekao sam poslije poraza od Lokomotive javno, a onda i igračima: samo 7-8 prekršaja je premalo. Nakon utakmice dresovi su im bili čisti, bijeli. To više ne želim vidjeti. Već protiv Dinama mora biti više fajta i ‘agresije’ - rekao je Simon Rožman trener Rijeke i odgovorio na pitanje jesu li vježbali penale.

- Zna se koji su izvođači i vježbali smo penale. Da, moglo bi ih biti kako su suci krenuli ovog proljeća - nasmijao se trener Riječana.

Nenad Bjelica lani je izgubio finale Kupa od Rijeke. Bio je strašno ljutit nakon poraza, ove je sezone triput slavio protiv Riječana.

S “modrima” im je nanio najteži domaći povijest u Hrvatskoj, a posljednji je gostujući gol u igračkoj karijeri zabio baš Riječanima na Kantridi.

Dinamo će biti bez ozlijeđenog kapetana Arijana Ademija, neće biti niti Luke Ivanušeca, u veznom redu zamijenit će ga Lovro Majer.

- Mi smo jako motivirani zbog lanjskog poraza u finalu Kupa. To smo već pokazali u tri ovosezonske utakmice s Rijekom. Oni su puno bolja momčad nego što je izgledalo protiv Lokomotive Nismo vježbali penale - rekao je Nenad Bjelica i još se jednom osvrnuo na VAR.

- Rekao sam već svoje mišljenje, on oduzima emocije dok se čeka odluka. Razmišljaš hoćeš li se veseliti, smanjit će broj pogrešaka, ali neće ih iskorijeniti - kaže Bjelica

Po kladionicama su “modri” favoriti za prolazak dalje. Koeficijent na njihovu pobjedu je 1,90, na Rijeku je 4,10, a na remi 3,30. I mali podsjetnik i u Kupu imamo VAR.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Idemo prema boljem 05.02.2020.

    Ha ha ha, Rijeka - Dinamo 1:0. Pokrijte si uši ... vaši komentari su vrhunac neznanja i gluposti. Pa pokazao vam je Rožman (i nisam anti Dinamovac).

  • eugen123 05.02.2020.

    bolje da ih trenira onaj Rožman s youtubea...

  • Grobus 05.02.2020.

    Rijeka sa mladim golmanom, bez standardnog stoperskog para i sa onakvim pristupom kao protiv Lokomotive, samo se može nadati da ne doživi debakl veći od onog u studenom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare